Verh!p staat voor een verhaal. Je geeft babykleding cadeau in een unieke doorgeefdoos aan kersverse ouders en hun baby. Als de baby uit de kleding is gegroeid, kan het op een leuke manier weer doorgegeven worden in deze doos. De kleding is GOTS gecertificeerd en heeft veel handigheidjes. Vernieuwend in een wereld van snelle seizoenscollecties met een korte levensduur.
Consumentenprijs: Van 29,95 tot 44,95

Het verhaal van Baby Verhip

Verh!p staat voor een verhaal. Een verhaal dat je met trots kunt vertellen als je Baby Verhip producten cadeau doet aan kersverse ouders en hun baby. Een verhaal dat is verpakt in een unieke doos. Baby Verhip heeft een heldere missie: elke pasgeboren baby verdient (minimaal) één setje van verh!p. Net zoals de ouders dat verdienen. En net zoals de familie en vrienden het verdienen om een cadeau met een goed verhaal te geven. Een verhip2goed verhaal gaat overigens niet alleen over verantwoorde materialen en productieomstandigheden. Natuurlijk gebruikt Baby Verhip 100% biologisch katoen en eerlijke productie (GOTS gecertificeerd), maar ze gaan verder dan dat.

Praktisch bij aan- en uitkleden

De kleding is gebaseerd op een onderzoek onder ruim 200 ouders. Want wat blijkt? In die eerste maanden blijven de meeste spullen ongebruikt in de kast liggen. En door kraamcadeaus wordt die berg alleen maar aangevuld. Die spijkerbroek in maat 50 blijkt bij nader inzien toch niet zo zacht. En ook niet zo handig bij het verschonen…Ouders willen kleding die comfortabel is voor de baby en praktisch bij het aan- en uitkleden. Baby Verhip luisterde en ontwierp een collectie van 0-6 maanden met allerlei handigheidjes. De capusjaal is daar een voorbeeld van. Geen tochtgaatjes als je naar buiten gaat, maar binnen doe je hem lekker af en ligt je baby zonder vervelende bobbel in de nek.

De kleding is gemaakt van de beste kwaliteit en hoeft daarom nooit tot afval te leiden. Geef het door! Aan broertjes/zusjes, neefjes/nichtjes, kindjes van de buren…of stuur het terug en Baby Verhip zoekt een nieuwe ontvanger. De unieke cadeau- en doorgeefdoos is bijzonder om te geven en te krijgen. Compleet met eigen ansichtkaarten wordt duurzame consumptie leuk en laagdrempelig gemaakt.

Meer informatie en verkoop via Baby Verhip www.babyverhip.nl

Crowdfunding filmpje Baby Verhip eind 2015

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CvPJVYFTVD8[/youtube]