Organisatie door BabyWereld

De organisatie is in handen van BabyWereld, onderdeel van Ruiters Uitgeverij. Al meer dan 25 jaar is BabyWereld hét kenniscentrum voor professionals in de babybranche. Via onze media (vakblad, website, nieuwsbrieven en social media) bereiken we retailers, fabrikanten en andere professionals in de babybranche in Nederland en daarbuiten.

Organisator Carola Siksma-Ruiters over de verkiezing

carola siksma ruiters

‘Het aanbod in babyproducten is zeer groot. Met het logo ‘genomineerd’ of ‘winnaar’ onderscheid je je in Nederland én internationaal van andere merken, val je op bij de retail en wek je vertrouwen bij de consument. De Baby Innovation Award verkiezing staat voor het beste in innovatie en design in de babymarkt.

De kracht van deze verkiezing vind ik de zorgvuldige en transparante manier van jureren en de combinatie van vakjury, moeders uit de praktijk en online. De jarenlange samenwerking met onze sterke beurspartner de Negenmaandenbeurs zorgt ervoor dat alle genomineerde producten aandacht krijgen van een breed publiek met als hoogtepunt de uitreiking en presentatie van de winnaars op de Negenmaandenbeurs.’