Consumer Award

Een belangrijk onderdeel van de verkiezing is de Consumer Award. Dit is een extra prijs die in samenwerking met de Negenmaandenbeurs is opgezet en wordt uitgereikt. Alle genomineerde inzendingen in de categorieën komen hiervoor in aanmerking.

Procedure Consumer Award

Is uw product genomineerd dan krijgt u van de organisatie een uitnodiging voor de Mama Jurydag om uw product te demonstreren. Voor deze dag nodigt de Negenmaandenbeurs een groep moeders uit het hele land uit. De moeders worden in groepjes verdeeld en beoordelen de producten per categorie. Ze bepalen de top 5 en geven punten. Daarna kunnen consumenten kort voor en op de beurs online hun stem uitbrengen op deze top 5.

Demonstratie van uw product

Tijdens deze Mama Jurydag krijgt u als leverancier de gelegenheid uw product live aan moeders te demonstreren en direct feed back te krijgen. Daar kunt u als producent of leverancier veel informatie uithalen!

De winnaar van de Consumer Award wordt als volgt bepaald:

De Negenmaandenbeurs Consumer Award wordt bepaald door 50% van de online stemmers kort voor en op de beurs en 50% van de Mama Jurydag. De top 5 zal te zien zijn op het Innovatieplein van de Negenmaandenbeurs. De uitreiking van deze prijs vindt plaats op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs.

Naar aanmeldformulier

negenmaandenbeurs consumer award