negenmaandenbeurs consumer award

Consumer Award

Een belangrijk onderdeel van de verkiezing is de Consumer Award. Een belangrijke prijs die in samenwerking met de Negenmaandenbeurs is opgezet en wordt uitgereikt. Alle genomineerde inzendingen in de categorieën komen hiervoor in aanmerking.

Procedure Consumer Award

Is je product genomineerd dan krijg je van de organisatie een uitnodiging voor de Mama & Papa Jurydag om je product te demonstreren. Voor deze dag worden moeders, vaders en influencers uit het hele land uitgenodigd. Zij beoordelen alle genomineerde producten en geven punten. Een paar weken voor de Negenmaandenbeurs kan er online via de site worden gestemd op deze genomineerde producten.

Demonstratie van je product

Tijdens deze Mama & Papa Jurydag krijg je als leverancier de gelegenheid jouw product live aan moeders te demonstreren en direct feed back te krijgen. Daar kun je als producent of leverancier veel informatie uithalen!

De winnaar van de Consumer Award wordt als volgt bepaald:

De Negenmaandenbeurs Consumer Award wordt bepaald door 50% van de online stemmers kort voor en op de beurs en 50% van de Mama Jurydag. Daarna zal op de Negenmaandenbeurs online gestemd worden op een top 5 waarna de winnaar wordt bepaald. De uitreiking van deze prijs vindt plaats op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs.

Naar aanmeldformulier >

negenmaandenbeurs consumer award