baby innovation award consumer

Consumer Award

Een belangrijk onderdeel van de verkiezing is de Consumer Award. Een belangrijke prijs die in samenwerking met de Negenmaandenbeurs is opgezet en wordt uitgereikt. Alle genomineerde inzendingen in de categorieën komen hiervoor in aanmerking.

Procedure Consumer Award

Is je product genomineerd dan krijg je van de organisatie een uitnodiging voor de Mama Jurydag om je product te demonstreren. Voor deze dag worden moeders en influencers uit het hele land uitgenodigd. Zij beoordelen alle genomineerde producten en geven punten. Vanaf 17 mei tot en met 4 juni kan er online via de site worden gestemd op deze genomineerde producten.

Demonstratie van je product

Tijdens deze Mama Jurydag krijg je als leverancier de gelegenheid jouw product live aan moeders te demonstreren en direct feed back te krijgen. Daar kun je als producent of leverancier veel informatie uithalen!

De winnaar van de Consumer Award wordt als volgt bepaald:

De Negenmaandenbeurs Consumer Award wordt bepaald door 50% van de online stemmers kort voor en op de beurs en 50% van de Mama Jurydag. De uitreiking van deze prijs vindt plaats op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs.

Naar aanmeldformulier >

negenmaandenbeurs consumer award