Met het Activity Center Explore & More speelt en ontdekt de baby met zijn hele lichaam. Het groeit mee met de baby en kan vanaf 4 maanden in verschillende fases gebruikt worden: zitten, draaien, veren en spelen; stappen en ontdekken; speeltafel. Met unieke Discovery Window kan baby zijn voetjes zien om zo oorzaak en gevolg te leren.
Adviesverkoopprijs 199 euro

Meer over Skip Hop Explore & More Activity Center

Dit Activity Center is ontworpen in samenwerking met een kinderarts waardoor de baby met het volledige lichaam speelt en ontdekt. Het center is makkelijk te monteren en de speeltjes kunnen overal worden geplaatst. Er is een zitje dat draait, rekt en veert, met lussen om speeltjes aan te bevestigen. Door het unieke Discovery Window kan baby zijn voetjes zien terwijl hij speelt om zo oorzaak en gevolg te leren.

Het Activity Center groeit mee met de baby en wordt een comfortabele hulp bij het stappen, om uiteindelijk een strakke, stevige tafel te worden om aan te kleuren, te spelen en veel meer. Een moderne, strakke en esthetische look met veelzijdig gebruik, maken van dit speelgoed de favoriet van het hele gezin! Vanaf 4 maanden. Drie fases: zitten, draaien, veren en spelen; stappen en ontdekken; speeltafel. Er zijn meer dan 25 ontwikkelingsactiviteiten. Beschikt over een muzikale, oplichtende piano met drie speelmodi: piano, liedjes en bewegingssensor. Een kiekeboe-uil komt tevoorschijn en maakt geluid.

Er is een wolk met veer met kleurrijke kralen. Bomen bewegen heen en weer. Een egel zit de kralen achterna. Een zuignap is voorzien voor snacks, die ook in de vaatwasser kan. Het tafelblad is in hoogte verstelbaar. De poten zijn afneembaar zodat de stoel eenvoudig kan worden opgeborgen.

Verkoop via Hebeco via diverse babyspeciaalzaken www.hebeco.be

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S4cMoM2nzp8[/youtube]