Aanmeldformulier verkiezing 2020/2021

Deelnemen aan de Baby Innovation Award is dé manier om uw innovatie in de babymarkt te promoten. Meedoen betekent kans op het winnen van bijzondere awards, naamsbekendheid en een stevig omzetimpuls.

Kosten deelname

Het inschrijfgeld bedraagt 295 euro excl. btw (356,95 inclusief btw). Dit bedrag dient vóór 16 maart 2021 te zijn overgemaakt naar rekening NL67INGB0008489321 t.n.v. BabyWereld, onder vermelding van Baby Innovation Award 2020/2021. U ontvangt direct hierna een factuur. Bij nominatie wordt een bijdrage van 695 euro gevraagd voor alle organisatie, exposure, marketing en promotionele activiteiten in het tweede deel van de verkiezing en grote finale op de Negenmaandenbeurs. Start-ups bieden wij de gelegenheid om de genomineerde bijdrage in 3 delen van 250 euro te betalen.

logo baby innovation award

Aanmelden

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

 • Mobility: kinderwagens, buggy's, autostoeltjes, fietszitjes .
  Travel and Safety: babyfoons, beveiligingsartikelen, traphekjes, reisbedjes, draagdoeken en draagzakken.
  Feeding: voedingsartikelen, babyvoeding, sterilisatoren en keukenapparaten
  Care: bad- en hygiëneartikelen, kraamartikelen, verzorgingsartikelen, slaapzakken en wikkeldekens, producten voor veilig slaapklimaat.
  Furniture and Decoration: baby- en kinderkamers, wiegen, boxen, kinderstoelen, wipstoeltjes, aankleding babykamers, accessoires, matrassen, speel- en boxkleden
  Toys and Gifts: baby- en kleuterspeelgoed, (kraam)cadeaus, educatieve producten
 • NB: Bij inschrijving dingt u automatisch mee naar de Design Award en Consumer Award.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • In geval van nominatie stel ik 1 product ter beschikking voor verloting onder de stemmers van de Consumer Award.
 • Maximaal 5 beelden uploaden en bij voorkeur jpg bestanden! Filmpjes zijn meer dan welkom, u kunt ze hier uploaden tot 50 MB. (jpg, png, jpeg, mp4, pdf). Maar omdat deze vaak te groot zijn, kunt u ze beter mailen naar info@babyinnovationaward.nl
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, mp4, pdf.
 • Beschrijf in maximaal 600 tekens incl. spaties wat er innovatief is aan uw product:
 • U kunt hier een uitgebreide toelichting op het product geven (maximaal 2000 tekens incl. spaties)
 • U kunt hier aangeven onder welke productnaam (namen) wij uw producten via social media kunnen taggen als uw product genomineerd wordt of wint.
 • N.B.: Houdt u er rekening mee dat uw product beschikbaar moet zijn op de vakjurydag medio maart, en bij nominatie op de Mama jurydag medio mei en op de Negenmaandenbeurs in juni!
 • Ik ga akkoord met deelname aan de verkiezing en het reglement. Ik zorg voor tijdige betaling van het inschrijfgeld voor de vakjurydag (per ingezonden product 295 euro excl. BTW). Bij nominatie gaan de marketingmachines voor u draaien, wij vragen daarvoor per genomineerd product een bijdrage (ad 695 euro excl. BTW.)
 • U ontvangt een kopie van de inschrijving van de verkiezing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.