Dream Belt is de eerste ergonomische band ontwikkeld om aanstaande moeders comfortabel te laten slapen. De Dream Belt van BabyMoov is een buikband die in samenwerking met verloskundigen is ontworpen voor de verschillende stadia van de zwangerschap en bewegingen tijdens de slaap. Met deze ondersteuning liggen toekomstige moeders comfortabel in bed en kunnen ze rustig slapen en dromen.
Verkoopadviesprijs 44,90 euro

Ergonomische band BabyMoov zorgt voor comfortabele slaap

Rugpijn, oncomfortabele houding in bed, slaapgebrek… Aanstaande moeders zijn vooral op zoek naar comfort tijdens hun zwangerschap. Dream Belt is de eerste revolutionaire buikband voor toekomstige moeders om mee te slapen. De band is ontworpen in samenwerking met professionals die alles weten van zwangere vrouwen, de vroedvrouwen.
De band past zich aan de verschillende periodes van de zwangerschap aan en aan de bewegingen tijdens de slaap. Dreambelt bestaat uit een centraal deel van zachte

elastische stof dat de buik ondersteunt, en 2 pads van vormgeheugenschuim die ideaal zijn voor de groeiende buik. De riem wordt op de rug bevestigd met klittenband. Met deze ondersteuning liggen toekomstige moeders comfortabel in bed en kunnen ze rustig slapen. Samen met het Mum & B kussen een goede combinatie voor optimaal comfort.

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken. Distributie via BabyMoov,

www.babymoov.nl