U bevindt zich hier:--Mippaa Stair Trainer

Mippaa Stair Trainer

De Mippaa Stair Trainer is de eerste modulaire en universele trapleuning voor kinderen tot vier jaar om veilig te leren traplopen. Het gepatenteerde ophangsysteem kan onder de bestaande trapleuningen worden gemonteerd. Het is een kwestie van afmeten, afknippen en bevestigen. Boren is niet noodzakelijk.
Adviesverkoopprijs: 39,95 / 69,95 euro

Feiten over kinderen en vallen

Onderzoek van Stichting Consument en Veiligheid wijst uit dat ouders de trap als meest gevaarlijk ervaren. Per jaar belanden 3.600 kinderen in de leeftijd 1 tot 4 jaar in Nederland bij de spoedeisende Hulp vanwege een ongeluk met de trap. Een peuter die leert traplopen is voor ouders vaak een bron van angst. Je kind wil graag zelfstandig de trap op en af, maar de vaste trapleuning hangt te hoog. Daar is nu een oplossing voor: de Mippaa Stair Trainer. Een trapleuning speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Hoe werkt Mippaa Stair Trainer

De Mippaa Stair Trainer is een kindertrapleuning die heel makkelijk aan de bestaande trapleuning te bevestigen is. De leuning hangt lager en is smaller zodat kinderen hun leuning op eigen hoogte vast kunnen pakken. Door je kind een eigen leuning te geven, leer je jouw kind veiliger, stabieler en zelfstandig trap lopen. Dit geeft je kind meer zelfvertrouwen bij het traplopen en het geeft je als ouder een veiliger gevoel.

Kort of lang, met of zonder bocht: de Stair Trainer past op ieder type trap. De Stair Trainer is flexibel genoeg om de glooiing in de bestaande leuning te volgen en is te bevestigen aan vrijwel ieder type trapleuning. De montage is makkelijk en snel Wanneer de kinderen groot genoeg zijn om bij de bestaande leuning te kunnen, is de Stair Trainer makkelijk te verwijderen. Zonder eventueel boorgaten in de muur na te laten.

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken, distributie via Jamak
Meer informatie: www.mippaa.com
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Cqs7LPyFRTI[/youtube]

By |2018-06-14T09:17:09+00:0010 november, 2016|Categories: Genomineerden 2017|Tags: |6 Comments

6 Comments

 1. r.smit 12 december 2016 at 12:17 - Reply

  geweldig.Kleinkinderen pakken automatisch de lagere leuning.veel veiliger.

 2. Frances 12 december 2016 at 15:11 - Reply

  Goed idee!
  Ik zou graag willen weten waar ik deze kan bestellen en of ze een beetje handig te verzenden zijn.

  • micha 20 december 2016 at 08:46 - Reply

   hoi frances, kijk op de website van mippaa http://www.mippaa.com hier staan alle verkooppunten. oa. mamaloessjop, babypark, bol.com. en het verzenden is zeer makkelijk.

 3. Roos tieges 13 januari 2017 at 14:52 - Reply

  Zo eenvoudig! Zo handing en veilig: ongelooflijk dat het nu pas komt!

 4. nel venema 17 januari 2017 at 18:07 - Reply

  simpeler kan het niet, wat een goed idee.

 5. H. Brouwer 18 januari 2017 at 21:33 - Reply

  Super product

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.