Loading...
U bevindt zich hier:-Over de verkiezing
Over de verkiezing 2018-08-22T14:42:42+00:00

Verkiezing

De Baby Innovation Award verkiezing is hét grote jaarlijkse evenement voor de babybranche dat naast bijzondere awards ook veel media-aandacht biedt. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Waarom deelnemen aan deze verkiezing?

Meedoen betekent kans maken op het winnen van prestigieuze awards waarmee vele deuren worden geopend. U kunt rekenen op meer naamsbekendheid, aandacht in diverse media in print en online en daarmee een vliegende start voor uw verkoop. Een product met dit logo wekt als een keurmerk: het schept vertrouwen en geeft u een voorsprong op de concurrentie!

Bij deelname kunt rekenen op:

 • Media aandacht voor alle inzendingen via Babywereld en Baby Innovation Award.nl
 • Voor genomineerden en winnaars: media aandacht via BabyWereld, BabyStuf.nl, Babyinnovationaward.nl en de Negenmaandenbeurs.
 • Een plek op de Baby Innovation Award stand op de Negenmaandenbeurs inclusief afbeelding in de folder die zal worden uitgereikt.
 • Kans op winnen Baby Innovation Award in 7 categorieën waaronder de Green Award.
 • Genomineerden krijgen gelegenheid hun product te demonstreren tijdens de Mama Jurydag van de Negenmaandenbeurs en maken kans op winnen van de Consumer Award met als prijs een promotiepakket te besteden bij de Negenmaandenbeurs.
 • 3 x persberichten: bij nominatieronde, oproep tot stemmen en de bekendmaking van de winnaars met kans op aandacht in andere media.
 • Kans op winnen internationale Consumer Award op vakbeurs Kind + Jugend in hetzelfde jaar.
 • Stickers met logo, oorkonden en digitaal logo voor alle reclame uitingen voor genomineerden en winnaars.

De categorieën van de Baby Innovation Award verkiezing

De verkiezing bestaat uit 7 categorieën:

 1. Mobility
 2. Travel & Safety
 3. Feeding
 4. Care
 5. Furniture & Decoration
 6. Toys & Gifts
 7. Green (dit is een extra categorie waarvoor u uw product kunt aanmelden)

Naast deze awards maakt u kans op het winnen van de Consumer Award in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Procedure verkiezing

De procedure van de Baby Innovation Award verkiezing verloopt als volgt:

 1. Een vakjury beoordeelt in november alle inzendingen en wijst nominaties aan. De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers en deskundigen uit de babymarkt, consumentenorganisaties en media.
 2. Mama jurydag in samenwerking met Mamajurydag gehouden in januari die alle genomineerden beoordeelt.
 3. Van 1 december tot 1 februari kan er door consumenten online via deze site worden gestemd op alle genomineerde producten.

Bepaling winnaars

 1. De all over winnaar van de verkiezing per categorie inclusief Green Award wordt bepaald door: 50% van de vakjury stemmen, 25% van de online stemmen en 25% van de stemmers van Mama Jurydag. Uitreiking op Negenmaandenbeurs.
 2. De Negenmaandenbeurs Consumer Award wordt bepaald door 50% online stemmers en 50% van de Mama Jurydag. Uitreiking op Negenmaandenbeurs.
 3. De internationale Consumer Award ism Kind + Jugend wordt bepaald door alleen de online stemmers. Bekendmaking van deze winnaars op Kind + Jugend in dat jaar.

Aanmelden voor 27 oktober 2018

Inzending van meerdere producten is mogelijk. In aanmerking komen alle producten die vanaf de vakbeurzen van het afgelopen jaar op de markt zijn verschenen.
Aanmelding en registratie uitsluitend online. De producten dienen voor 27 oktober a.s. bij de organisatie binnen te zijn voor de vakjurydag. Postadres: Postbus 151, 1270 AD Huizen. Tijdelijk kantooradres: Verschurestraat 1D, 1222 CL Hilversum. Zorg dat uw product presentieklaar is en voeg eventuele testresultaten toe. Grote producten graag in overleg aanleveren!

Technisch ingewikkelde producten zoals kinderwagens en autostoelen mogen worden toegelicht op de vakjurydag.
Vragen? Bel of mail ons via info@babyinnovationaward.nl
Voor verdere informatie verwijzen wij u naar het complete reglement.

Naar het aanmeldformulier!