Loading...
U bevindt zich hier:-Over de verkiezing
Over de verkiezing2019-09-12T10:36:12+00:00

Verkiezing

De Baby Innovation Award verkiezing is hét grote jaarlijkse evenement voor de babybranche dat naast bijzondere awards ook veel media-aandacht biedt. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Waarom deelnemen aan deze verkiezing?

Meedoen betekent kans maken op het winnen van prestigieuze awards waarmee vele deuren worden geopend. U kunt rekenen op meer naamsbekendheid, aandacht in diverse media in print en online en daarmee een vliegende start voor uw verkoop. Een product met dit logo wekt als een keurmerk: het schept vertrouwen en geeft u een voorsprong op de concurrentie! Bij deelname kunt rekenen op:

 • Media aandacht voor alle inzendingen via Babywereld en BabyInnovationAward.nl
 • Voor genomineerden en winnaars: media aandacht via BabyWereld, Babyinnovationaward.nl, BabyTrendWatcher.com en de Negenmaandenbeurs.
 • Een representatieve plek op het Innovatieplein van de Negenmaandenbeurs.
 • Kans op het winnen van de Baby Innovation Award in 6 categorieën, de Green Award en de Design Award.
 • Genomineerden krijgen gelegenheid hun product te demonstreren tijdens de Mama Jurydag van de Negenmaandenbeurs en maken kans op winnen van de Consumer Award met een promotiepakket van de Negenmaandenbeurs als prijs.
 • Persberichten naar alle relevante media.
 • Stickers met logo, oorkonden en digitaal logo voor alle reclame uitingen voor genomineerden en winnaars.

De categorieën van de Baby Innovation Award verkiezing

De verkiezing bestaat uit 6 categorieën:

 1. Mobility
 2. Travel & Safety
 3. Feeding
 4. Care
 5. Furniture & Decoration
 6. Toys & Gifts

Naast deze awards maakt u kans op het winnen van de Green Award, de Design Award en de Negenmaandenbeurs Consumer Award.

Procedure verkiezing

5 november 2019: deadline voor aanmelding
Aanmelding van uw product via de site in een van de zes categorieën. U kunt apart aangeven of u uw product ook wilt aanmelden voor de Green Award en dingt automatisch mee met de Design Award en Consumer Award.

12 november: vakjury bepaalt de nominaties
Tijdens de vakjurydag worden voor elke categorie de nominaties aangewezen. De vakjury bestaat uit een team van deskundigen uit meerdere disciplines.

Medio januari: Mama Jury Dag
De Negenmaandenbeurs nodigt een groep moeders uit om de nominaties te beoordelen. Ze geven punten en bepalen de top 5 voor de Consumer Award. U krijgt als genomineerde tijdens deze dag de gelegenheid om uw product live te demonstreren aan deze groep en direct feedback te krijgen.

Februari 2020: online stemmen
Vanaf 1 februari en op de beurs zelf kan er online gestemd worden voor de Consumer Award. Consumenten maken daarbij kans op het winnen van een van de vijf genomineerde producten.

Februari 2020: bepaling winnaars
Categorie Awards: de vakjury nomineert, de categoriewinnaars worden bepaald door 50% vakjury en 50% Mama Jurydag.
Consumer Award: de moeders van de Mama Jurydag bepalen de top 5 van de genomineerden en hun stemmen tellen voor 50% mee. De andere 50% wordt bepaald door de online stemmen van consumenten voor en op de beurs.

Februari 2020: uitreiking
De uitreiking van de categorie awards zal kort voor of op de eerste beursdag plaatsvinden. De Consumer Award wordt mede bepaald door het stemmen op de beurs zelf. Deze winnaar zal op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs bekend worden gemaakt.

U bent van harte welkom om mee te doen!

Uw aanmelding en de producten dienen voor 5 november bij de organisatie binnen te zijn. Het inzenden van meer producten is mogelijk.
Adres: BabyWereld BV, Frederik van Eedenlaan 2, 1262 AB Blaricum.
Zorg er aub voor dat uw product presentieklaar is en voeg belangrijke productinformatie en testrapporten toe. Voor technisch ingewikkelde producten mag een verzoek voor een korte demonstratie tijdens de vakjurydag worden ingediend.

Vragen? Bel of mail ons via info@babyinnovationaward.nl
Voor verdere informatie verwijzen wij u naar het reglement.
Naar aanmeldformulier