Loading...
U bevindt zich hier:-Over de verkiezing
Over de verkiezing2019-07-11T19:33:09+00:00

Verkiezing

De Baby Innovation Award verkiezing is hét grote jaarlijkse evenement voor de babybranche dat naast bijzondere awards ook veel media-aandacht biedt. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Waarom deelnemen aan deze verkiezing?

Meedoen betekent kans maken op het winnen van prestigieuze awards waarmee vele deuren worden geopend. U kunt rekenen op meer naamsbekendheid, aandacht in diverse media in print en online en daarmee een vliegende start voor uw verkoop. Een product met dit logo wekt als een keurmerk: het schept vertrouwen en geeft u een voorsprong op de concurrentie!

Bij deelname kunt rekenen op:

 • Media aandacht voor alle inzendingen via Babywereld en Baby Innovation Award.nl
 • Voor genomineerden en winnaars: media aandacht via BabyWereld, BabyStuf.nl, Babyinnovationaward.nl en de Negenmaandenbeurs.
 • Een plek op de Baby Innovation Award stand op de Negenmaandenbeurs inclusief afbeelding in de folder die zal worden uitgereikt aan bezoekers.
 • Kans op het winnen van de Baby Innovation Award in 6 categorieën, de Green Award en Design Award.
 • Genomineerden krijgen gelegenheid hun product te demonstreren tijdens de Mama Jurydag van de Negenmaandenbeurs en maken kans op winnen van de Consumer Award met als prijs een promotiepakket te besteden bij de Negenmaandenbeurs.
 • 3 x persberichten: bij nominatieronde, oproep tot stemmen en de bekendmaking van de winnaars met kans op aandacht in andere media.
 • Stickers met logo, oorkonden en digitaal logo voor alle reclame uitingen voor genomineerden en winnaars.

De categorieën van de Baby Innovation Award verkiezing

De verkiezing bestaat uit 6 categorieën:

 1. Mobility
 2. Travel & Safety
 3. Feeding
 4. Care
 5. Furniture & Decoration
 6. Toys & Gifts

Naast deze awards maakt u kans op het winnen van de Green Award, Design Award en de Consumer Award die in samenwerking met de Negenmaandenbeurs wordt uitgereikt.

Procedure verkiezing

De procedure van de Baby Innovation Award verkiezing verloopt als volgt:

 1. Een vakjury beoordeelt in november alle inzendingen en wijst nominaties aan. De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers en deskundigen uit de babymarkt, consumentenorganisaties en media.
 2. Mama jurydag die in samenwerking met de Negenmaandenbeurs in januari wordt gehouden, beoordeelt alle genomineerden.
 3. Van 1 december tot 1 februari kan er door consumenten online via deze site worden gestemd op alle genomineerde producten.

Bepaling winnaars

 1. De all-over winnaar van de verkiezing per categorie inclusief Green Award wordt bepaald door: 50% van de vakjury stemmen, 25% van de online stemmen en 25% van de stemmers van Mama Jurydag. Uitreiking op Negenmaandenbeurs.
 2. De Negenmaandenbeurs Consumer Award wordt bepaald door 50% online stemmers en 50% van de Mama Jurydag. Uitreiking op Negenmaandenbeurs.
 3. De internationale Consumer Award ism Kind + Jugend wordt bepaald door alleen de online stemmers. Bekendmaking van deze winnaars op Kind + Jugend in dat jaar.

U bent van harte welkom om mee te doen!
Vragen? Bel of mail ons via info@babyinnovationaward.nl
Voor verdere informatie verwijzen wij u naar het complete reglement.