Pop. Play. Sleep. Het Aeromoov Instant reisbedje is op te zetten en op te bergen in minder dan 5 seconden, dankzij het innovatieve vouwmechanisme. Het reisbed is stabiel, toch zeer licht (3,5kg, 5kg totaal) en compact, zodat je het makkelijk mee kan nemen. Geschikt voor baby’s en peuter met behulp van ligverhoger en aanpasbaar matras. Binnen en buiten te gebruiken dankzij de doordachte materiaalkeuze. Met 3 transparante zijden zodat je je baby steeds in de gaten kan houden. Adviesverkoopprijs: 149 euro

Meer over Aeromoov Instant reisbed

Het Aeromoov Instant reisbed is sterk en veilig maar tegelijkertijd ook superlicht en je neemt het overal mee naar toe. Waar je ook heen gaat, in het reisbed kan je kleintje veilig spelen of een heerlijk dutje doen. Het AeroMoov Instant reisbed weegt nog geen 5kg! De opbergtas van het Instant reisbed is compact en slank. Daardoor kan je het reisbed in de smalste openingen opbergen: naast de kleerkast, onder de trap of natuurlijk achter in de auto. Het reisbed is overal mee naartoe te nemen.

Voor baby’s is er een ligverhoger, zodat je niet zo diep hoeft te bukken voor je baby. Wanneer ze rechtop kunnen zitten is het tijd om de overstap te maken naar de onderste lighoogte. Op die manier slaapt en speelt je kindje altijd op de veiligste manier. De matras is makkelijk aan te passen. Er zijn ook 2 voetopeningen die mama’s en papa’s rug sparen.

De hoogwaardige PU-schuim matras is 3cm dik en biedt optimale rugondersteuning. Het Instant reisbed beantwoordt aan de strengste veiligheidsnormen EN716-1:2008 en A1-2013.

Specificaties:

– buitenafmetingen (bxlxh): 92x130x63cm
– afmetingen slaapgedeelte (bxl): 60x110cm
– afmetingen verhoger (bxl): 60x80cm
– onderkant van PU gecoat polyester voor extra stevigheid én volledig waterdicht
– makkelijk afwasbaar

– eenvoudige bevestigingsmethode van de matras aan het bedje met klittenband
– matras (3cm dik) in hoogwaardig PU schuim inbegrepen
– met een stevige en duurzame draagtas, geschikt voor intensief gebruik
– conform de veiligheidsnormen EN716-1:2008 en A1:2013
– verkrijgbaar in 2 kleuren: grey rock en white sand

Zonnescherm, hoeslaken, muskietennet en matrasbeschermer zijn als accessoires verkrijgbaar.

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken, distributie via Coci Marcel
Meer informatie: www.aeromoov.com

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yfhXVJxoMFE[/youtube]