vakjurydag baby innovation award

Vakjury

Alle inzendingen worden bekeken door een deskundige vakjury, zij bepalen de nominaties in november. De leden van de vakjury zijn ieder specialist in hun vakgebied zoals veiligheid, design, onderzoek op gebied van groei en ontwikkeling van kinderen, retail en media in de pre- en postnatale markt. Ze beoordelen de producten allereerst op gebied van innovatie, maar er wordt ook gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, design en veiligheid. De stemmen van de vakjury tellen voor 60% mee bij de bepaling van de categoriewinnaars. Maak hieronder kennis met de juryleden van de Baby Innovation Award:

Janneke Haringx

Janneke Haringx

Ontwerper bij Buro Raak. Ze ontwikkelt oorspronkelijke en krachtige productconcepten. Haar specialiteiten zijn textiel, 3D kunststof producten, vormgeving, styling, communicatie uitingen en gebruiksaanwijzingen.

Frank Brouwers

Frank Brouwers

Director, European Compliance and Technical Support. Gewerkt als expert Child Safety bij TASS International, destijds onderdeel van TNO. Ervaring op gebied van testen en keuren van autostoeltjes en geven advies over regelgeving en Conformity of Production.

Mariska van der Kogel

Mariska van der Kogel

Hoofdredacteur WIJ, platform voor aanstaande en jonge ouders. WIJ Special Media beschikt over een grote database waarmee op een persoonlijke manier de doelgroep kan worden bereikt. Via WIJ Monitor wordt continue onderzoek naar het aankoopgedrag gedaan.

Jeroen Kuiper

Jeroen Kuiper

Director Quality & Supplier Development. Ervaring als productontwikkelaar, adviesrollen bij producenten van baby- en kinderproducten. Betrokken bij ontwikkeling van mobiliteitsproducten waar het jonge kind wezenlijk onderdeel van is.

Willem Keuken

Willem Keuken

Sales manager Babypark, een van de oudste en grootste babywarenhuizen in Nederland en een echt familiebedrijf. Sinds 2017 is ook BabyDump onderdeel van de FTH groep.

Mieke Cotterink

Mieke Cotterink

Onderzoeker VeiligheidNL, adviserend jurylid. Binnen het thema Veilig opgroeien levert ze een bijdrage aan het veilig en gezond opgroeien van kinderen. VeiligheidNL helpt ouders op een positieve manier om het risico op letsels te beperken.

Julie Munneke

Julie Munneke-Tromp

Oprichter en eigenaar van Tiny Library, platform voor huren van baby- en kinderproducten. Expert circulaire economie. Met het huren of leasen wordt de levensloop van producten verlengd en kunnen meer gezinnen gebruikmaken van baby- en kinderproducten.

Organisatie:

carola siksma organisator baby innovation award

Carola Siksma-Ruiters

Organisator verkiezing

trix traudes, projectleider

Trix Traudes

Coördinator vakjurydag

millie gietman, communicatie pr baby innovation award

Milie Gietman

Communicatie & Marketing

kyra andriese, contentmanagement

Kyra Andriese

Content management

vakjurydag baby innovation award
vakjurydag baby innovation award
vakjurydag baby innovation award
vakjurydag baby innovation award
vakjurydag baby innovation award
vakjurydag baby innovation award