baby innovation award vakjury

Vakjury

Alle inzendingen worden bekeken door een deskundige vakjury, zij bepalen de nominaties in november. De leden van de vakjury zijn ieder specialist in hun vakgebied zoals veiligheid, design, onderzoek op gebied van groei en ontwikkeling van kinderen, retail en media in de pre- en postnatale markt. Ze beoordelen de producten allereerst op gebied van innovatie, maar er wordt ook gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, design en veiligheid. De stemmen van de vakjury tellen voor 60% mee bij de bepaling van de categoriewinnaars. Maak hieronder kennis met de juryleden van de Baby Innovation Award:

janneke haringx jurylid baby innovation award

Janneke Haringx

Ontwerper bij Buro Raak. Ze ontwikkelt oorspronkelijke en krachtige productconcepten. Haar specialiteiten zijn textiel, 3D kunststof producten, vormgeving, styling, communicatie uitingen en gebruiksaanwijzingen.

dick quint, jurylid baby innovation award

Dick Quint

Co-founder van Quinny kinderwagens, senior strategisch consultant productontwikkeling, design, sourcing en marketing van kinderproducten.

Renate van Zoonen

Renate van Zoonen

Onderzoeker bij TNO Child Health. Betrokken bij gezondheidheids- bevordering en preventie van opgroei- en opvoedproblemen bij kinderen en jeugdigen; van voor de conceptie tot in de volwassenheid.

willem keuken, jurylid baby innovation award

Willem Keuken

Sales manager Babypark, een van de oudste en grootste babywarenhuizen in Nederland en een echt familiebedrijf. Sinds 2017 is ook BabyDump onderdeel van de FTH groep.

mieke cotterink jurylid babyinnovation award

Mieke Cotterink

Onderzoeker VeiligheidNL, adviserend jurylid. Binnen het thema Veilig opgroeien levert ze een bijdrage aan het veilig en gezond opgroeien van kinderen. VeiligheidNL helpt ouders op een positieve manier om het risico op letsels te beperken.

mariska van der kogel

Mariska van der Kogel

Hoofdredacteur WIJ, platform voor aanstaande en jonge ouders. WIJ Special Media beschikt over een grote database waarmee op een persoonlijke manier de doelgroep kan worden bereikt. Via WIJ Monitor wordt continue onderzoek naar het aankoopgedrag gedaan.

Tiny Library Julie Munneke Tromp

Julie Munneke-Tromp

Oprichter en eigenaar van Tiny Library, platform voor huren van baby- en kinderproducten. Expert circulaire economie. Met het huren of leasen wordt de levensloop van producten verlengd en kunnen meer gezinnen gebruikmaken van baby- en kinderproducten.

Organisatie:

carola siksma organisator baby innovation award

Carola Siksma-Ruiters

Organisator verkiezing

trix traudes, projectleider

Trix Traudes

Coördinator vakjurydag

millie gietman, communicatie pr baby innovation award

Milie Gietman

Communicatie & Marketing

kyra andriese, contentmanagement

Kyra Andriese

Content management

baby innovation award vakjury