Loading...
U bevindt zich hier:-Partners
Partners2018-10-01T09:21:06+00:00

Partners

Dit zijn de partners van de Baby Innovation Award verkiezing in Nederland:

logo negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is de grootste consumentenbeurs in Nederland. Tijdens deze beurs in Amsterdam RAI kunnen (aanstaande) ouders zich door tal van deskundigen en vooraanstaande babymerken laten inspireren en informeren over onder meer de beste verzorging en voeding voor de aanstaande mama en de baby, de leukste kleertjes, veilig vervoer, hippe kinderkamers en leerzaam speelgoed. Op deze beurs zullen de winnaars van deze verkiezing op een speciale stand worden getoond.

Logo babystuf

BabyStuf.nl

BabyStuf.nl is babytrendwatcher in de breedste zin van het woord. BabyStuf signaleert de nieuwste babyproducten, hippe merken en de laatste trends. Inmiddels volgen duizenden zwangere vrouwen, jonge moeders, hun partners, journalisten en redacteuren BabyStuf via social media en de nieuwsbrief.

Hoofdredacteur Carola Siksma blogt onder haar eigen naam over trends en ontwikkelingen in de babymarkt via haar babytrendwatcher blog.

baby be good green award

BabyBeGood

Voor de Green Award van deze verkiezing werken we samen met BabyBeGood. De wereld om ons heen verandert snel. Er is steeds meer vraag naar producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. In het kader van deze ontwikkelingen is besloten een speciale award in te stellen voor duurzame innovatie binnen de babybranche. Daartoe wordt samengewerkt met BabyBeGood, het platform voor jonge (mintgroene) ouders.

Kind+Jugend logo

Kind und Jugend

Voor de internationale Consumer Award die een beeld geeft welke producten er per land door consumenten worden gewaardeerd, werkt de organisatie samen met vakbeurs Kind + Jugend die elk jaar in september wordt gehouden. Deze beurs is een van de grootste ter wereld waar meer dan 1100 exposanten uit 40 landen aan deelnemen. Tijdens de Kind + Jugend vakbeurs worden noviteiten op het gebied van kindermeubelen, veiligheidsproducten, kinderwagens, verzorgingsartikelen, speelgoed, textiel etc. gepresenteerd. Voor de nodige verdieping en het zakendoen over de grenzen worden er ook lezingen en workshops gehouden.