Partners

Dit zijn de partners van de Baby Innovation Award verkiezing in Nederland:

De Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is de grootste consumentenbeurs in Nederland. Tijdens deze beurs in Amsterdam RAI kunnen (aanstaande) ouders zich door tal van deskundigen en vooraanstaande babymerken laten inspireren en informeren. Onder meer over de beste verzorging en voeding voor de aanstaande mama en de baby, de leukste kleertjes, veilig vervoer, hippe kinderkamers en leerzaam speelgoed. Op deze beurs zullen de winnaars van deze verkiezing op een speciale stand worden getoond.

negenmaandenbeurs logo

BabyWereld

BabyWereld is dé informatiebron voor professionals in de babymarkt in de Benelux. Via het vakblad dat vier keer per jaar uitkomt, de website, nieuwsbrieven en social media worden fysieke en online retail, inkopers, fabrikanten, leveranciers en de kraamzorg geïnformeerd over de nieuwste babyproducten, beurzen, richtlijnen, trends, ontwikkelingen en achtergrondinformatie. De website is onlangs flink uitgebreid met een gedeelte Babyspullen voor consumenten met daarin de nieuwste babyproducten en een BabyWiki waarin diverse onderwerpen op een heldere manier worden uitgelegd.

babywereld logo

BabyTrendWatcher.com

Hoofdredacteur Carola Siksma-Ruiters blogt onder haar eigen naam over trends en ontwikkelingen in de babymarkt via haar babytrendwatcher blog. Tevens geeft ze adviezen aan bedrijven in binnen- en buitenland over de babymarkt.

Naar aanmeldformulier