Georgina Kwakye (bekend van MTV en GTST) heeft zojuist op de Negenmaandenbeurs de winnaars bekendgemaakt van de Baby Innovation Award 2017. Ieder jaar vallen er diverse producten in de prijzen bij deze verkiezing voor de meest innovatieve babyproducten in Nederland.

De Baby Innovation Award 2017 telt zeven winnaars, verdeeld over verschillende categorieën. Ook is er dit jaar weer de Green Award, voor de meest duurzame innovatie.

Mobility: Fietszitje Thule Yepp Nexxt Maxi

Het fietszitje Thule Yepp Nexxt Maxi is voorzien van een innovatieve 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met een slimme magnetische sluiting die een kind niet kan openen. Het achterzitje is door de universele montagebeugel snel te monteren en demonteren op elke bagagedrager geschikt tot 25 kg.

Travel & Safety: Mippaa Stair Trainer

De Mippaa Stair Trainer is de eerste modulaire en universele trapleuning voor kinderen tot vier jaar om veilig te leren traplopen. Het gepatenteerde ophangsysteem kan onder bestaande trapleuningen worden gemonteerd. Het is een kwestie van afmeten, afknippen en bevestigen. Boren is niet noodzakelijk.

Care: BabyWatcher

BabyWatcher is de eerste 2D-echoscanner ter wereld voor thuisgebruik. De aanstaande moeder kan met de BabyWatcher zelf haar eigen echo’s maken, enkel voor het plezier, wanneer zij dat wil. Het is veilig en makkelijk in gebruik. De BabyWatcher maakt gebruik van ultrageluid en is aan te sluiten op laptop en tv.

Feeding: 3D-Borstkolf Chicture van Horigen

De 3D-borstkolf Chicture van Horigen heeft siliconen borstschilden en tunnels die niet alleen door middel van vacuüm maar ook door compressie moedermelk kolven. Met zachte druk, vacuüm en massage kolf je op een ontspannen manier. Tevens is de dubbelzijdige kolf per borst in te stellen.

Furniture & Decoration Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids

Tevens winnaar van de Consumer Award van fabulous mama&family.
Met Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids heb je geen last meer van losgetrapte dekentjes. Het ledikantlakentje en -dekentje hebben bij het voeteneind elastiek in de hoeken waardoor ze perfect om het matrasje passen. Zo maak je snel en netjes een bedje op.

Toys & Gifts: Fun Flex speelgoed

Fun Flex is multifunctioneel babyspeelgoed dat overal te bevestigen is met behulp van de gepatenteerde basisklem. Denk aan de kinderwagen, wieg, autostoel, kinderstoel, tafel, box of ledikant. Met een schroef¬- en klikbeweging kun je de speeltjes loshalen zodat kinderen er ook apart mee kunnen spelen.

Green Award: Verh!p babykleding en cadeaudoos van Baby Verhip

Verh!p staat voor een verhaal. Je geeft babykleding cadeau in een unieke doorgeefdoos aan kersverse ouders en hun baby. Wanneer de baby uit de kleding is gegroeid geef je de kleding door in deze doos. De kleding is GOTS gecertificeerd en heeft veel handigheidjes. Vernieuwend in een wereld van snelle seizoenscollecties met een korte levensduur.

Over de verkiezing

De Baby Innovation Award is een initiatief van vakblad Babywereld en consumentenplatform Babystuf.nl, in samenwerking met de Negenmaandenbeurs en fabulous mama&family. In november heeft de vakjury van experts en redacties de meest innovatieve babyproducten genomineerd. De uitslag van de vakjury, online stemmers en bezoekers van de fabulous mama&family-jurydag bepalen samen de zeven gelukkige winnaars.

Nieuwsgierig naar de producten? Ze zijn van 22 tot en met 26 februari – samen met alle andere genomineerde producten – te bewonderen op het Baby Innovatieplein van de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam.

 

Winnaars bia 2017