De Snoozebaby Kiss & Carry is een uitgekiende babydrager gemaakt van 100% ademend katoen. Hij combineert de knusheid van een sling met het gemak van een draagzak. Aan alles is gedacht: veiligheid, geborgenheid en comfort. Hij werkt heel eenvoudig, je plaatst de baby gemakkelijk en snel in het coconnetje en de draagbanden over de hele schouder zorgen voor comfort.

Geschikt voor baby’s vanaf dag een tot zo’n negen maanden (2,5 kg – 11kg).

Adviesverkoopprijs: 109,95 euro

Extra voordelen van de Snoozebaby Kiss&Carry

De gedachte is negen maanden in je buik, negen maanden op je buik. Door een baby te dragen voelt hij zich tevreden en voor de hechting met de ouder/verzorger doet het wonderen.snoozebaby

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat baby’s die veel gedragen worden rustiger zijn en aanzienlijk minder huilen. Daar draagt de Snoozebaby Kiss&Carry toe bij.

De M-positie wordt in alle fases gewaarborgd en ook het bolle ruggetje is mogelijk door de zachte materialen die gebruikt zijn. Snoozebaby kiest bij dit nieuwe product bewust voor het dragen met het kindje naar je toe. Iedereen kan nu in een wip op pad met een kleine in het veilige coconnetje. Een kusje op het bolletje en de reis naar buiten kan beginnen.

Het materiaal van de Kiss & Carry voelt sterk aan, maar tegelijkertijd is het soepel genoeg om zich aan het lijfje van je baby aan te passen. De drager is minimaal rekbaar waardoor je baby veilig en comfortabel gedragen kan worden. Doordat de drager met je kindje snoozebabymeegroeit hoef je geen additionele producten te kopen.

 

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken.
Meer informatie: www.snoozebaby.com