De Transitions Cup van Oxo Tot is een tuitbeker en drinkbeker ineen. Het heeft uitwisselbare onderdelen voor de overgang van fles- of borstvoeding naar een tuitbeker en een drinkbeker voor oudere kindjes. De zachte tuit heeft de vorm van een amandel die onmiddellijk opent als de lippen van het kindje aansluiten. De bovenkant van de drinkbeker heeft een uitsparing voor het neusje
Adviesverkoopprijs 14,50 euro

Oxo Tot tuitbeker en drinkbeker ineen

De Oxo Tot Transitions Cup Soft Spout is een product waar goed over is nagedacht. Niet alleen wordt de overgang van fles naar drinkbeker vergemakkelijkt, maar de beker heeft ook een deksel over de zachte tuit, waardoor hij schoon en lekvrij mee in de luiertas kan. En als je kleintje groeit, groeit de beker gewoon mee. Want alle onderdelen zijn uitwisselbaar, dus als zoon- of dochterlief van de tuitbeker wil overschakelen naar een echte beker voor grote kindjes, passen die onderdelen ook op de basis van de tuitbeker. Een compleet verhaal van A tot Z dus!

De Oxo Tot beker is ontwikkeld in samenwerking met logopedisten en kindertandartsen, om zo meer te weten te komen over het gehemelte van de allerjongsten.

Schoonmaken is heel eenvoudig, de Transition Cup kan helemaal uit elkaar worden gehaald worden en heeft geen enkel moeilijk bereikbaar plekje. Alle onderdelen kunnen apart gereinigd worden en mogen zelfs in de vaatwasser.

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken, distributie via Roscon, www.oogappel.nl
Meer informatie over Oxo: www.oxo.nl

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5PLClGP68GE[/youtube]