Met Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids heb je geen last meer van losgetrapte dekentjes. Het ledikantlakentje en -dekentje hebben bij het voeteneind elastiek in de hoeken waardoor ze perfect om het matrasje passen. Zo maak je snel en netjes een bedje op, heb je geen last meer van een prop dekens onder het matras of losrakend beddengoed. Uniek is ook de grote print.
Adviesverkoopprijs 29,95 – 74,95 euro

Toelichting

Witlof for Kids deed onderzoek onder vaders, moeders en kinderen wat ze belangrijk vinden als het gaat om slaapproducten en beddengoed. Tuck-Inn beddengoed is een van de door Witlof ontwikkelde producten. Naast het lakentje en dekentje is er ook een bijpassend hoeslakentje verkrijgbaar. Ook kunnen consumenten kiezen voor een witlof-jpg2complete set. Het hoeslaken heeft rondom elastiek en blijft ook na het wassen ruim genoeg zodat het goed om het matrasje past.

In het kader van veiligheid gebruikt Witlof uitsluitend OEKO-TEX100 gecertificeerde materialen. Ook is het Tuck-Inn dekentje op TOG waarde getest bij zowel bij enkel als dubbel gebruik.

Witlof producten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden in Europa met minimale belasting voor milieu voor productie en verpakking.

Verkoop via diverse winkels en online www.witlofforkids.com

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ciu_rg99hzo[/youtube]