Het Thule Yepp Nexxt Maxi fietszitje is voorzien van een innovatieve 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met een slimme magnetische sluiting die een kind niet kan openen. Het achterzitje is door de universele montagebeugel snel te monteren en demonteren op elke bagagedrager geschikt tot 25 kg. Het zitje past zelfs op bagagedragers met een EasyFit window, zonder het gebruik van een adapter.
Adviesverkoopprijs: 139,95 euro

Betere zichtbaarheid en mooi design

Voor betere zichtbaarheid op de weg wordt de Thule Yepp Nexxt Maxi geleverd met een ingebouwde reflector die vervangen kan worden door het achterlicht. Thule Yepp Nexxt fietszitjes zorgen voor een stabiele en veilige rit voor kinderen; van baby’s vanaf negen maanden tot peuters. Kinderen zitten veilig en comfortabel dankzij de gewatteerde bekleding. De verstelbare voetsteunen en harnas zorgen voor een perfecte pasvorm terwijl je kind groeit.

De fietsstoeltjes van Thule Yepp hebben een mooi design en luxe uitstraling, ontworpen door de designteams achter het succes van de Yepp- en de Thule- fietszitjes. Het gebruik van technologie en een structuur vergelijkbaar met die van moderne fietshelmen heeft geleid tot een aantal voordelen en specifieke kenmerken.

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken en fietswinkels.
Voor meer informatie: www.thule.com