Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Travel & Safety van de Baby Innovation Award 2018.

babybalanz dekiBabyBalanz, Deki, Mykko Met het BabyBalanZ automatisch wiegmechanisme maak je van je kinderwagen een zacht wiegende schommel! Dit geeft je baby een geruststellend gevoel en deze zal daardoor snel in slaap vallen. Past op bijna alle wagens en je kunt deze door de handgreep en lage gewicht overal mee naar toe nemen.
Bluebeep mykkoBlueBeep voor autostoel of kinderstoel, Mykko Dit slimme apparaatje slaat alarm als je kind niet of slecht in de autostoel of kinderstoel is vergrendeld, of wanneer je kind zich uit het harnasje probeert te bevrijden. De installatie is eenvoudig: de Car Seat Guardian plaats je in de zachte schouderstukken en de High Chair Guardian plaats  je onder het zitkussentje.
Dooky arm cushionDooky Arm Cushion, Xplorys  Met de Dooky Arm Cushion wordt het dragen van een baby autostoeltje op de onderarm een stuk comfortabeler.
omni careOnni Care, Mykko Babyfoon met camera én unieke Child Development Tracker. Daarmee kunnen groei, alle ontwikkelingen en mijlpalen van het kind in grafieken worden bijgehouden en met anderen worden gedeeld, zoals familie en kraamzorg. Uniek is ook de onbeperkt aantal aan te sluiten monitoren en Europese encrypted veilige livestream verbinding naar alle devices, waar ook ter wereld, dus zeer moeilijk te hacken. Werkt via iOS of Android besturingssysteem via elke browser, installeren gaat eenvoudig via een gratis app.
Dooky caopyDooky Adjustable Car Seat Canopy, Xplorys De nieuwe Dooky past op elke autostoel 0+. Door zijn unieke ontwerp is de Canopy gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Haal zonlicht uit het gezicht van je kindje door de Canopy naar de gewenste hoogte op te rollen met behulp van klittenband. De Canopy is gemaakt van luchtdoorlatend 100% katoen, heeft een UV-beschermende factor van UPF40+ en filtert meer dan 95% van de schadelijke UVA en UVB stralen.
just sit and shopJust Sit & Shop, Just Dit frame met zitje of boodschappenmand monteer je op de duwstang van de kinderwagen in speciale beugels. In het zitje zit jouw kind hoog en veilig. Past op de meeste kinderwagenmerken. Frame kan met telescoopbuis in grootte worden aangepast.
rugzak voor ouder en kind lassigLittle One & Me All Reflective Backpack, Lässig, CnerJ Een verzorgingstas voor de ouder en een kleinere tas voor het kindje gemaakt van materiaal dat volledig reflecteert in het donker. Optimale veiligheid voor ouder en kind onderweg tijdens de donkere winteravonden.
babyfoon mbp162 motorolaMBP162 Connect, Motorola, Hesdo Geen kabels, geen camera, niets ingewikkelds. Deze wifi audio babyfoon bestaat uit maar 1 toestel dat je op de babykamer gewoon in het stopcontact steekt. Via Wifi en de Hubble app overal eenvoudig meldingen op de smartphone als de baby huilt. Zo kunnen ouders en de oppas even meeluisteren. Scherp geprijsd en ideaal voor op reis of om mee te nemen.
KipKep Napper Verzorgingstas Uniek aan deze hip vormgegeven en ruime verzorgingstas is het speelmatje aan de buitenzijde. Ideaal om daarop een kindje te laten spelen, te verschonen of gewoon even neer te leggen. Eén zijde is gemaakt van heerlijk zacht katoen, de andere zijde heeft een zachte, waterdichte pvc-vrije coating. Met veel handige vakken en universele wandelwagenbevestiging.