Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Toys & Gifts van de Baby Innovation Award 2018.

trybike staat loopfietsTrybike steel 2-1 loopfiets, Co & Co De eerste metalen loopfiets die je kunt uitbreiden met een derde wiel. Het derde wiel kun je op verschillende lengtes en hoogtes monteren via de control disk. Met de lage driewieler leren kinderen vanaf 15 maanden lopen en fietsen. Bij 2/3 jarige leeftijd maak je er een tweewieler van. Met de control disk kan de fiets lager of hoger worden gezet.
bubabloonBubaBloon, kleine giraf Het Engelse merk BubaBloon heeft een speciale stof ontwikkeld waarmee een gewone ballon transformeert in een veilig, duurzaam, wasbaar en herbruikbare speelgoed ballon. BubaBloon is lichtgewicht, stimuleert de motorische ontwikkeling en is eenvoudig mee te nemen. Kenmerkend voor BubaBloon zijn de designs en de prachtig heldere kleuren. Veilig en geweldig speelgoed voor kleintjes, maar ook voor volwassenen.
skip hop follow bee crawl toyExplore & More Follow-Bee Crawl Toy, Skip Hop, Hebeco De Follow-Bee Crawl Toy zit vol met lichtjes, muziekjes en beweging en helpt baby’s in drie fases bij hun ontwikkeling. In fase 1 is het een rammelaar die het grijpen en de oog-hand coördinatie stimuleert. In fase 2 maakt het bijtje rondjes om het kind en dat nodigt uit voor de eerste kruipoefeningen. Fase 3 is geschikt voor gevorderde kruipertjes want het bijtje rijdt diverse richtingen op.
green knuffel vos sigikidGreen Knuffel Vos, sigikid De Green knuffels van sigikid zijn gemaakt van ultrazachte, 100% organisch gecertificeerd katoen en hebben een vulling van 100% lamswol. De stoffen zijn geverfd en bedrukt zonder het gebruik van schadelijke stoffen.
jaq jaq birdJaq Jaq Bird De krijtboekjes, placemats en boterkrijtjes van Jaq Jaq Bird zorgen voor een besparing van papier en daardoor het milieu. Krijtboekjes en placemats zijn herbruikbaar en makkelijk uitwisbaar met een nat doekje. De boterkrijtjes zijn stofvrij en vrij van alle schadelijke stoffen. De boekjes zijn makkelijk mee te nemen onderweg in de auto, vliegtuig, restaurant of gewoon thuis aan tafel!
age en moments blocks milestoneAge + Moments Blocks, Milestone Met de Age + Moments Blocks van Milestone kun je niet alleen de dagen, weken, maanden en jaren van de baby vastleggen maar ook de bijzondere momenten zoals het eerste lachje, doorslapen, kruipen, spelen, een favoriete outfit en tummy time. De lichtgewicht blokken zijn ook leuk om tijdens de zwangerschap de groei van je buik mee te fotograferen. Bijzonder door de verschillende mogelijkheden, het design en het vastleggen van mooie herinneringen.
gymini speelmat tiny loveDynamic Gymini speelmat, Tiny Love, Dorel Dit speelkleed is gevuld met leuke en uitdagende activiteiten. De verstelbare bogen zijn aan te passen aan weer een nieuwe ontwikkelingsstadium van de baby. Als de bogen zijn gesloten, kan de baby liggen en genieten van de activiteiten boven zich; als de baby groeit, wordt de Gymini een speeltuin voor buiktijd pret. Als de bogen volledig geopend zijn kan de baby rechtop zitten en doorgaan met de ontdekkingsreis en leerproces.