Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Care van de Baby Innovation Award 2018.

hugsy homeHugsy Home De Hugsy Home productlijn bevordert de hechting tussen ouders en hun kindje. Tijdens buidelmomenten kunnen ouders hun kleine huid-op-huid op hun borst vasthouden, terwijl de Hugsy Pouch een warme ondersteunende deken is  die de geruststellende geur van de ouder opneemt. De Hugsy Heartbeat registreert de hartslag van een ouder tijdens buidelmomenten en simuleert die hoor- en voelbaar voor de baby als je er even niet kan zijn.
baby de luxe vier seizoenen slaapzakBaby de Luxe 4 seizoenen meegroeislaapzak Voor- en achterpand kunnen afzonderlijk worden verwijderd of bevestigd, dat is handig bij oudere rug- of buikslapertjes. De slaapzak is in lengte verstelbaar door de koordjes aan de onderzijde en de rits is aan de bovenzijde verborgen achter een flap, dus onbereikbaar voor kinderen en ze kunnen zich ook niet meer bezeren. De slaapzak wordt geleverd met 4 sets mouwen met anti-krab omslag.
talking turtle alectoTalking Turtle, Alecto Baby Deze vriendelijke schildpad helpt kinderen fijn in slaap te vallen. Het is een  unieke combinatie van een nachtlampje, slaapliedjes en natuurlijke geluiden en een verhalenverteller in combinatie met app. Keuze uit 10 voorgeprogrammeerde Nederlandse sprookjes of spreek deze zelf in via de app. Neem op afstand je verhaaltje op en stuur deze via wifi naar de Talking Turtle om af te spelen.
laveenLaveen Olive Drops voor zuigelingen Vitamine D&K Olive Drops voor Vitamine D&K is samen met laboratoriumspecialisten en kinderartsen ontwikkeld. Dit product is 100% natuurlijk en bevat geen suiker, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, soja-eitwitten, gist, etc. De basis bestaat uit biologische olijfolie en is neutraal en zacht voor de gevoelige babymaag. Samengesteld op basis van 100% ADH 100% voor de vitamines D&K.
tuby badcapeTuby Badcape, Invented4Kids De Tuby badcape heeft een met siliconen verzwaarde flap die je over de schouder hangt. Hierdoor blijft de badcape aan je schouder hangen tijdens het badderen van je baby. Je wordt nu zelf niet nat en je hebt beide handen vrij om je baby na het badderen snel en eenvoudig in te wikkelen.
Matchstick monkeyMatchstick Monkey, The Brand Point Komen er tandjes door? Dan is Matchstick Monkey een handig kauw- en bijtspeeltje dat helpt de pijn bij doorkomende tandjes te verlichten. Gemaakt van zachte en veilige siliconen en met grappige apenarmen als handvaten die smal genoeg zijn om ook door de allerkleinsten te worden vastgehouden.
goumikidsGoumikids, Stoqk International Goumikids slofjes, pyjama’s en wantjes zijn gemaakt van 70% biologische bamboe en 30% biologische katoen. Ideaal voor baby’s die last hebben van uitslag en/of veel kwijlen. De stof is ademend en reguleert de warmte goed. De slofjes en wantjes hebben een handige klittenbandsluiting en voorkomen krabben. De pyjama en de jumpers hebben extra omslagpunten waardoor je deze om kunt toveren tot slaapzak of een jumper met warme slofjes.
bambyo baby organic starBambyo Baby Organic Star, Stoqk International Deze luiers, vochtige doekjes en verzorgingsproducten zijn voor 100% gemaakt van biologische grondstoffen en er wordt op een duurzame manier geproduceerd (closed loop systeem). De luiers zijn voor 70% biologisch afbreekbaar, de billendoekjes zelfs voor 100%. Bamboevezels zijn zacht voor de huid, hebben antibacteriële en anti-schimmelwerking en een uitstekende vochtopname. De luiers hebben een elastische tailleband en antilek randen voor goed zittende pasvorm.
lovenest babymoovLovenest(+), Babymoov Voor een mooi rond hoofdje ontwikkelde Franse kinderarts Maidenberg de Lovenest(+). De helling en de specifieke vorm garanderen een verdeling van de druk op de schedel en kan scheefhoofdigheid voorkomen. Gemaakt van thermoregulerend en antibacteriële Coolmax stof die zich aan de temperatuur van het kindje aanpast. Met antislip achterzijde voor gebruik in bed, ligstoel, wipstoel, autostoel en kinderwagen.
oh lief natural prodctsOh-lief Natural Products, I Love Organics Een compleet assortiment verzorgings- en zonneproducten uit Zuid-Afrika gemaakt van biologische koudgeperste olijfolie en bijenwas gecombineerd met andere natuurlijke ingrediënten. Dus geen chemische stoffen, parfum, minerale oliën of parabenen. Zo zuiver, dat je ze bij wijze van spreken zou kunnen eten! Verpakt in mooie giftbox. Oh-lief plant een boom namens het kindje, in de box zitten de GPS coördinaten.