Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Mobility van de Baby Innovation Award 2018.

BeSafe Izi flexBeSafe iZi Flex Fix i-Size, Babymatters Deze nieuwe BeSafe iZi Flex Fix is de allereerste voormalig groep 2/3-stoel (voor kindjes van 100 tot 150 cm) geproduceerd volgens de nieuwste iSize normering. De unieke gordelgeleider vooraan zorgt ervoor dat de autogordels perfect op hun plaats blijven zitten. Met afneembare zijkanten zodat je 3 autostoeltjes naast elkaar op de achterbank kunt zetten.
ByKayClick Carrier Reversible, byKay Deze Click Carrier babydrager is snel en simpel om te doen en te gebruiken op buik, heup en rug vanaf dag 1 tot ongeveer 18 kilo (3 jaar). Uniek is de mogelijkheid om deze drager aan twee kanten te gebruiken. Door de clips om te draaien krijgt de babycarrier razendsnel een nieuwe look!
Maxicosi axissfixMaxi Cosi AxissFix Air, Dorel De eerste autostoel ter wereld met geïntegreerde airbags. Deze zorgen voor essentiële bescherming van het hoofdje en nekje van het kind. I-Size veiligheid in combinatie met 360° rotatie maakt deze peuter autostoel superveilig en handig. De AxissFix Air wordt geleverd met Isofix voor een gemakkelijke en veilige installatie in de auto. Geschikt voor achterwaarts reizen tot 87 cm (circa 2 jaar) en voorwaarts vervoer tot 105 cm (circa 4 jaar).
Erbobaby 4PErgobaby 4P Omni 360, Babymatters De Omni 360-draagzak groeit met je baby mee vanaf de geboorte tot 20 kg zonder verkleinkussen. Je kunt deze drager op de buik, heup en rug dragen waarbij de baby altijd in de ergonomische M-houding zit. De schouderriemen kunnen zowel kruislings als recht worden bevestigd én de heupgordel is voorzien van een brede lendensteun.
Minimonkey twinMinimonkey Twin, Minimonkey In deze drager kunnen ouders hun tweeling op een ergonomische manier dragen in de aanbevolen M-positie. Het gewicht wordt mooi over de rug verdeeld, daardoor draagt hij verrassend licht. Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot 12 kg en heel gebruiksvriendelijk.
Purseat autostoelPurseat, Stone5 Deze autostoel voor groep 2/3 kun je opvouwen tot het formaat van een handtas. Tevens kun je de Purseat als bedje gebruiken tijdens het reizen en zelfs als zitverhoger.
Recaro Zero eliteRecaro Zero.1 Elite, CnerJ De Zero.1 Elite I-Size heeft een 360 graden draaibare stoel en een geïntegreerd uitneembaar baby-autostoeltje. Het is een totaaloplossing voor de uitstap met de auto, de wandeling met de kinderwagen en gewoon voor in huis. Het autostoeltje past met adapter op alle kinderwagens en heeft een Isofix basis. Met Hero gordelsysteem en een slaapstand die je met en tegen de rijrichting in kunt gebruiken.
Thule SleekThule Sleek, Thule Thule Sleek groeit vanaf de geboorte met het kindje mee. Voeg naar wens een reiswieg, autostoeltje of extra zitje voor een tweede kindje toe. Met Thule Sleek kun je met één, twee of drie kinderen op stap dankzij de veile uitbreidingsmogelijkheden.  Thule Sleek is stijlvol, licht van gewicht en rijdt en zit comfortabel.
Urban Iki fietsstoeltjeUrban Iki Front seat, OGK Europe Dit fietsstoeltje heeft een Hollands ontwerp, Japanse kwaliteit en TÜV goedgekeurde veiligheid voor een scherpe prijs. De vijfpuntsgordel heeft een unieke gordelsluiting die je met één hand kunt bedienen. Voor het gemakkelijk in en uitnemen van je kindje vouw je de riemen naar de zijkanten. Het laserpatroon in waaiervorm aan de buitenzijde van het zitje en het getinte windscherm maakt het ontwerp helemaal af.
Maxi cosi NovaMaxi-Cosi Nova, Dorel  Nova is uitgerust met een uniek handsfree inklapsysteem en grote, schokdempende wielen met anti-lek banden. De extra gevoerde ergonomische zitting zorgt dat kindje stabiel en comfortabel zit of ligt tijdens alle uitjes. De Nova is een perfecte match met de Oria reiswieg en Maxi-Cosi baby autostoeltjes, voor een stijlvol reissysteem.