Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Feeding van de Baby Innovation Award 2018.

b digital food processorB Digital Baby Food Processor 6 in 1, Bo Jungle Deze keukenmachine heeft maar liefst 6 functies: stomen, blenden, steriliseren, opwarmen, warmhouden en reinigen. Met een grote inhoud van 900 en 500 ml, verschillende snelheden om te stomen en te mixen voor grove en gladde babyhapjes. Inclusief maatbeker, spatel en tang.
haakaa borstkolfHaakaa borstkolf, Je Suis Baby De enige kolf op de markt waarbij er zonder elektra én zonder handmatig pompen borstvoeding afgekolfd kan worden. Een keer vacuüm zuigen en de pomp doet verder zijn werk. De kolf is gemaakt uit een stuk siliconen dus gemakkelijk te reinigen en past in elke handtas. Bovendien is deze kolf veel prijsvriendelijker dan andere duurdere handkolven.
B thermo botlle silicone glassB-Thermo Bottle Silicone Glass, Bo Jungle B-Thermo Bottle Silicone Glass heeft bijzondere eigenschappen: de fles is herbruikbaar dus milieuvriendelijk en gemaakt van borosilicaatglas dat niet splintert en hittebestendig is. Ook is de fles hittegevoelig: de kleur van het glas verandert wanneer de inhoud te warm wordt. De coating aan de buitenzijde zorgt voor een goede grip.
mymedela appMyMedela, Medela In de MyMedela borstvoeding-app kun je alle belangrijke gegevens van je kindje en je borstvoeding- en kolfsessies registreren en delen met zorgprofessionals, papa, oma of zelfs de oppas. De app geeft tips en advies en geeft antwoord op alle vragen elk uur van de dag en nacht.
oogaa stoqkOogaa, Stoqk International Het servies van Oogaa maakt het eten voor de kleintjes aantrekkelijk. De bijzondere vormen van de lepels stimuleren om te gaan eten. Het 3-vaks bord maakt het eten overzichtelijker etc. Oogaa producten zijn gemaakt van veilig siliconen, ovenbestendig en kunnen niet stuk.
oxo tod self feederOXO Tot Self Feeder, BabyMatters Met de Self-Feeder van OXO Tot leren kinderen zelf soorten voedsel veilig ontdekken. Het siliconen mondstukje kan worden gevuld met stukjes fruit of groente of gepureerde hapjes. Het handvat is voor kleine knuistjes ontworpen en heeft een antisliplaag. Met de bijpassende dop kan deze overal mee naar toe.
Philey doseerbusPhiley, Pelle Trading Weg met de poedertorens en doseercontainers, hallo Philley! Met deze handige doseerbus geef je met een simpele draai één exacte dosering melkpoeder af, zonder te knoeien en niet ernaast maar in de fles. In een simpele handomdraai is de fles klaar. Je hoeft bij het weggaan ook alleen maar een volle Philley mee te nemen, doseren is ter plekke mogelijk.

multi grip spoonMulti Grip Spoon, Ican, Nordic Little Ican heeft een unieke platte verticale greep, waarmee een kind ook begrijpt hoe de lepel kan worden vastgehouden. Het gat in de lepel maakt contact tussen de duim en wijsvinger mogelijk, maar kan ook gebruikt worden om een duim erdoor te steken. Er zijn verschillende grepen mogelijk in het gebruik waarmee het kind zijn fijne motorische vaardigheden traint.
herobilityHerobility, Nordic Little Nieuwe babyfles, gebaseerd op een ventilatiegat dat vacuüm trekken voorkomt, een gelijkmatige stroom creëert en voorkomt dat de baby lucht binnen krijgt. De ovale borstvormige speen past perfect bij de mond van de baby en maakt de overgang tussen borst- en flesvoeding makkelijker. met het mix systeem mix je de voeding zonder morsen en klontjes. In handige Herobakjes die onder de Herofles geklikt kunnen worden passen melkpoeder, hapjes en snacks.