Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Furniture & Decoration van de Baby Innovation Award 2018.

Evoluna OneEvolu ONE.80°, Childhome Niets zo lastig dan een stoel met een baby erin te verplaatsen. Dat is ook gevaarlijk. Daarom introduceert Childhome de laatste nieuwe Evolu ONE.80°. Met een nieuwe,  180°-draaifunctie die het mogelijk maakt om een kindje eten te geven in drie verschillende posities zonder de volledige stoel te verplaatsen. Door aan het hendeltje te trekken, kan het kindje gemakkelijk in de volgende positie geklikt worden.
Quubi high chairQuubi High Chair, Deryan Deze hoge meegroei kinderstoel (vanaf geboorte tot ongeveer 8-10 jaar) is in Nederland ontworpen. Uniek is het compacte, ruimtebesparende en lichtgewicht Matroesjka ontwerp voor meerdere opstellingen die handig zijn bij verschillende leeftijden. Te gebruiken als hoge kinderstoel, lage kinderstoel, met adapter voor autostoeltje en wipstoel, junior stoel, losse stoel en tafeltje en grote stoel. Extra verkrijgbaar zijn speelblad, eetmat en bestek en opbergtas.
B Foldable playardB-Foldable Playard Grey Op zoek naar een lichtgewicht box om mee te nemen op reis, maar die je ook binnen enkele seconden kan opzetten? De B-Foldable Playard zorgt ervoor dat de baby of peuter veilig is, waar hij ook heen gaat. Hij heeft ruime afmetingen (75 x 120 x 140 cm), is gemaakt van waterbestendige stof en kan binnen- en buitenshuis worden gebruikt. Compact opvouwbaar tot 23 x 23 x 100 cm  (reistas meegeleverd) en staat binnen enkele seconden.
multicare white on top matrasMulticare – White On Top matras, ABZ Multicare White On Top matras bestaat uit LPHV schuim dat zorgt voor een optimale ondersteuning en voorkomt het afvlakken van het achterhoofdje bij baby’s. Makkelijk te reinigen met een sopje en 100% ondoordringbaar voor allergenen dus ideaal voor kindjes met een allergie voor bijv. huisstofmijt. Dit matras is ondoordringbaar voor deze allergenen en zorgt bij allergiegevoelige kinderen voor een vermindering van medicatie-inname tot 50%.
doomoo relax coverdoomoo relax cover, Delta Diffusion Slimme kit voor zwangerschapskussen doomoo buddy en softy. De doomoo relax cover transformeert op een snelle en makkelijke manier de doomoo buddy of doomoo softy in een heerlijk relaxkussen voor baby’s of een grappig poefje voor kleuters. De hoes is gemaakt uit superzacht, biologisch katoen en is voorzien van een veiligheidsgordel voor de allerkleinsten. met afneembare veiligheidsgordel.
doomoo cocoondoomoo cocoon, Delta Diffusion Een knus, comfortabel en veilig babynestje voor overdag en ’s nachts. Het creëert een op maat gemaakt plaatsje en het geeft baby een veilig gevoel bij de overgang van mama’s knusse buik naar z’n eigen bedje. Gemaakt van de zachtste materialen, voorzien van ademend 3D materiaal rond baby’s hoofdje en heeft geen koordjes of andere kleine onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor je kleintje. Een afneembare gordel houdt baby veilig op zijn rug.
inst boxkleed beminiInsta boxkleed, Bemini Het eerste boxkleed waarmee ouders bijzondere babyfoto’s kunnen maken en mooie herinneringen kunnen creëren. Dit boxkleed heeft omkeerbare kaartjes waarmee oneindig veel combinaties kunnen worden gemaakt van de mooiste momenten: de eerste maanden, de eerste glimlach etc. Perfect voor alle Insta-mamas en papas!