Natural Birthing Company is een natuurlijke verzorgingslijn in een opvallende verpakking ontwikkeld door verloskundigen voor de meest voorkomende kwaaltjes bij zwangerschap, bevalling en kraamperiode voor mama’s en mama’s-to-be. Het is een intieme lijn, omdat weinig vrouwen praten over de echte kwalen tijdens deze bijzondere periode.
Adviesverkoopprijs €14,95

Meer over Natural Birthing Company

Het De Natural Birthing Company lijn is ontwikkeld is door professionals uit passie en expertise en bestaat uit 4 natuurlijke producten afgestemd op de fase:

  1. Cool it Mama: een heerlijke Body Spray die je de verfrissing biedt tijdens je zwangerschap en bevalling, maar ook in je kraamtijd. De Body Spray bevat oranjebloesemwater, aangevuld met ylang ylang, bergamot, grapefruit en een klein beetje menthol.
  2. Down Below Perineum Massage Olie is een parfumvrije mix van rozenbottel, abrikozenpittenolie, calendula, avondroos en zonnebloemzaad oliën, die je lichaam voorbereidt op de bevalling.
  3. Pure Bliss is een kompres oplossing op de natuurlijke basis van Sint Janskruid en calendula, dat de pijn verlicht bij uitscheuren, hechtingen, aambeien of een keizersnee. Het verkoelt, verzacht en verzorgt deze delicate plekken en bevordert de natuurlijke genezing.
  4. Bosom Buddies is met recht je boezemvriend wanneer je je kindje borstvoeding geeft. De lactatiekundige ‘survival kit’ omvat drie essentiële oliën die je bij het voeden ondersteunen.

Bij kersverse moeders moet de borstvoeding op gang komen. ‘Aah!’ helpt je op een natuurlijke manier om de borstvoeding te stimuleren. ‘Ooh!’ geeft verlichting bij fysiek ongemak bij stuwing en ‘Ouch!’ verzacht wanneer je last hebt van tepelkloven.

Distributie via Pure Beauty Brands www.purebeautybrands.nl

Verkoop via Boots en www.naturalbirthingcompany.nl

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8crzZwNKPaM[/youtube]