Lemodi kindermeubellijn bestaat uit zes verschillende elementen waarmee je zonder schroeven of lijm een wieg, picknicktafel, bureautje of bankje kunt maken. Door de bijzondere houtverbinding kun je planken van bijvoorbeeld een wieg opnieuw gebruiken om er een bankje van te maken.
Adviesverkoopprijs: 450 tot 650 euro

Meer over Lemodi kindermeubelen

Het Nederlandse meubelmerk Lemodi laat meubels uitgroeien tot meubels met een eigen verhaal. ‘Meubels herinneren ons aan een bepaalde periode in ons leven. Neem een wieg. Iets dat we graag voor altijd houden. Tegelijkertijd is het zonde als het ongebruikt op zolder staat. Met Lemodi hoef je er geen afscheid te nemen. Onze ambitie is meubels te ontwerpen die meebewegen met elke levensfase. Met grote zorg en nauwkeurigheid is er lemodi ledikanteen verbinding ontwikkeld die zowel stevigheid als gebruiksgemak biedt. De gepatenteerde Lemodi-verbinding maakt montage en demontage mogelijk zonder gereedschap, schroeven, lijm of andere bevestigingsmaterialen.’

De meubels voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen voor kindermeubilair. Ook worden de meubels van Lemodi FSC en PEFC geproduceerd, het keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Verkoop via diverse winkels en online www.lemodi.com

[youtube]https://youtu.be/g-P29uscw2s [/youtube]