FAQ items aan het laden...
Home2020-02-25T08:55:13+01:00

De Baby Innovation Award verkiezing is hét grote jaarlijkse evenement voor de babybranche dat naast bijzondere awards ook veel media-aandacht biedt. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Meedoen betekent kans op het winnen van prestigieuze awards waarmee vele deuren worden geopend. U kunt rekenen op meer naamsbekendheid, aandacht in diverse media in print en online en daarmee een vliegende start voor uw verkoop. Een product met het Baby Innovation Award logo werkt als een keurmerk: het schept vertrouwen en geeft u een voorsprong op de concurrentie!

Alle winnaars waaronder de winnaars van de Green Award en Design Award, staan op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam tentoongesteld in februari. Vlak voor de beurs worden de winnaars van alle prijzen bekendgemaakt. Als klap op de vuurpijl kunnen inzenders ook meedoen met de prestigieuze Negenmaandenbeurs Consumer Award dat voor nog meer exposure zorgt! Ook niet deelnemers aan de Negenmaandenbeurs worden uitgenodigd mee te doen.

Partner van de Baby Innovation Award

Mijn beste baby idee

Heb je een goed of leuk idee voor een product dat echt nieuw en anders is of een oplossing voor een lastig probleem? Laat het ons weten, dan kijken we samen of jouw idee levensvatbaar is en misschien rolt jouw product dan over een tijdje van de lopende band!

Mijn beste baby idee

Heb je een goed idee voor een product dat echt nieuw en anders is of een oplossing voor een lastig probleem? Laat het ons weten, dan kijken we samen of jouw idee levensvatbaar is en misschien rolt jouw product dan over een tijdje van de lopende band!