Cody de krab is een schattig pluchen krabje die de kinderkamer omtovert in een prachtige onderwaterwereld. Het projecteert bewegende golven op het plafond, met kleine visjes die in de kamer rondzwemmen.

Oceaan projector Cody, ZAZU

Een prachtige onderwaterwereld

Het unieke 3-stappen slaapprogramma, zorgt ervoor dat eerst de aandacht van het kindje wordt gepakt door de visjes en oceaanmuziek, vervolgens door de helderheid omlaag te brengen en minder visjes wordt je kindje rustiger en in fasen zwemmen er geen visjes meer en staat het water stil, zodat je kleintje rustig in slaap kan vallen. Zodra hij/zij gaat huilen gaat Cody automatisch weer aan.

Adviesverkoopprijs 49,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Zazu

Juryrapport Cody de krab

Cody de krab, vermomd in een pluchen outfit, herbergt een innovatieve projector. Cody de krab helpt kinderen rustig in slaap te vallen. De projector tovert bewegende golven met visjes op het plafond en laat oceaanmuziek horen. Het slaapprogramma verloopt in 3 fasen waarbij de intensiteit van beeld en geluid stapsgewijs afneemt van maximum naar volledige rust. Cody de krab start automatisch opnieuw als het kindje gaat huilen.

Oceaan projector Cody, ZAZU
Onaroo maathanders, Onaroo
Onaroo maathanders, Onaroo