Beste Baby Idee

Veel nieuwe producten die in de baby- en kindermarkt verschijnen zijn een oplossing voor een bestaand probleem. Veel uitvindingen komen dan ook van jonge ouders zelf. Hoe mooi zou het zijn als jouw idee voor een babyproduct daadwerkelijk op de markt komt en je daarmee alle moeders en vaders kunt helpen? En dat je er ook wat mee kunt verdienen? Maar hoe begin je zoiets als je niet weet welke producenten je moet benaderen, de babymarkt niet kent en niet weet hoe je het product moet vermarkten…

Jouw baby idee als uitgewerkt product

Heb jij een idee voor een baby of kinderproduct? Dan helpen we je graag op weg en kijken we met jou of je idee levensvatbaar is. Wij, Janneke en Carola, zijn gespecialiseerd in het beoordelen van babyproducten en geven hier adviezen over aan mensen die hun product zelf op de markt willen brengen of hun productuitwerking liever aan anderen overlaten.

Hoe werkt het?

Alleen een uitgewerkt idee, dus een werkend prototype, kan door ons worden beoordeeld. Dat vraagt dus wat voorbereiding van jouw zijde. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we dieper in op al jouw vragen en geven we je een eerlijk advies op maat. Hier vragen we een redelijke vergoeding voor.

Advies op maat voor jouw baby idee

Hieronder een greep uit de onderwerpen waarover we je kunnen adviseren:
– is je product onderscheidend genoeg en voegt het wat toe?
– wat zijn de mogelijkheden op de Nederlandse en internationale markt
– is je product maakbaar, aantrekkelijk en commercieel genoeg?
– wat moet er gebeuren om je product productieklaar te maken
– hoe ziet de babymarkt eruit, hoe kun je je product het beste vermarkten? Met andere woorden: hoe krijg je je product onder de aandacht bij ouders en verzorgers via retail en anders?

Wie zijn wij?

carola siksma organisator baby innovation award

Carola Siksma-Ruiters is productdeskundige, hoofdredacteur van het vakblad BabyWereld en organisator van de Baby Innovation Award verkiezing, kent de babymarkt nationaal en internationaal en geeft marketing en communicatieadviezen.

janneke haringx jurylid baby innovation award

Janneke Haringx is ontwerper en ontwikkelt producten en productconcepten.

  • Leg hier met een korte omschrijving jouw idee uit voor een nieuw innovatief baby product
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Upload bijvoorbeeld een schets