Loading...
U bevindt zich hier:-Mijn Beste Baby Idee
Mijn Beste Baby Idee2018-10-22T06:41:25+00:00

mijn beste baby idee

Mijn Beste Baby Idee

Hoe vaak gebeurt het niet dat je bezig bent met je baby of kind en denkt: waarom kan dat nu niet wat handiger? En heb jij daar misschien een goede oplossing of het beste baby idee voor, of misschien heb je zelfs al nagedacht over een product… Dan moet je beslist even verder lezen!

Hoe mooi zou het zijn als jouw idee voor een babyproduct daadwerkelijk op de markt komt en je daarmee alle moeders en vaders kunt helpen? En dat je er ook wat mee kunt verdienen? Maar hoe begin je zoiets als je niet weet welke producenten je moet benaderen en niet weet hoe je het product moet vermarkten…

Mijn Beste Baby Idee helpt!

Onderstaand team van Mijn Beste Baby Idee helpt je graag! Janneke Haringx kent het klappen van de zweep als productontwerper en productontwikkelaar, Kees Spreeuwenberg weet alles van productontwikkeling en marketingstrategie, Carola Siksma-Ruiters is initiatiefneemster van de Baby Innovation Award verkiezing en Mijn Beste Baby Idee, productdeskundige en fungeert als spin in het web voor media en marketing richting vakhandel en aanstaande en jonge ouders.

Team mijn baby idee, beste baby idee

Dien jouw beste baby idee in

Heb je een goed of leuk idee voor een product dat echt nieuw en anders is of een oplossing voor een lastig probleem? Laat het ons weten, dan kijken we samen of jouw idee levensvatbaar is en misschien rolt jouw product dan over een tijdje van de lopende band!
Let op! na aanmelding kan het even duren voordat er contact met je wordt opgenomen, omdat we eens per kwartaal de inzendingen behandelen.

  • Leg hier met een korte omschrijving jouw idee uit voor een nieuw innovatief baby product
  • Upload bijvoorbeeld een schets

Voorwaarden

Bij het ontwikkelen van een product komt veel kijken. Van schets tot ontwerp, van het maken tot modellen en het vermarkten. Lees hier meer over de voorwaarden. Er komen als een heleboel mooie uitvindingen van Nederlandse bodem, bekijk ze hier.