mijn beste baby ideeHoe vaak gebeurt het niet dat je bezig bent met je baby of kind en denkt: waarom kan dat nu niet wat handiger? En heb jij daar misschien een goede oplossing of het beste baby idee voor, of misschien heb je zelfs al nagedacht over een product… Dan moet je beslist even verder lezen!

Jouw idee als uitgewerkt product

Hoe mooi zou het zijn als jouw idee voor een babyproduct daadwerkelijk op de markt komt en je daarmee alle moeders en vaders kunt helpen? En dat je er ook wat mee kunt verdienen? Maar hoe begin je zoiets als je niet weet welke producenten je moet benaderen, de babymarkt niet kent en niet weet hoe je het product moet vermarkten…

Advies op maat voor jouw baby idee

Heb je een goed of leuk idee voor een product dat echt nieuw en anders is of een oplossing voor een lastig probleem en behoefte aan een stuk advies? Laat het ons weten, dan kijken we samen of jouw idee levensvatbaar is en misschien rolt jouw product dan over een tijdje van de lopende band! Janneke Haringx kent het klappen van de zweep als productontwerper en productontwikkelaar, Carola Siksma-Ruiters is productdeskundige, hoofdredacteur van het vakblad BabyWereld en organisator van de Baby Innovation Award verkiezing en kent de babymarkt op haar duimpje. Samen geven wij jou tegen vergoeding een goed advies op maat.

Janneke Haringx

Carola Siksma Ruiters

Carola Siksma-Ruiters

  • Leg hier met een korte omschrijving jouw idee uit voor een nieuw innovatief baby product
  • Upload bijvoorbeeld een schets