Maathangers zijn lange tijd volledig onbekend geweest in Nederland. Dat is vreemd want met al die babykleding die (aanstaande) ouders krijgen en zelf kopen, is het ontzettend lastig om overzicht te houden in de kledingkast. Steeds moeten ouders weer op de labels in de kleding kijken om te zien welke maat dat ene kledingstuk heeft. Behoorlijk onhandig en compleet onnodig. De Onaroo maathangers zijn hiervoor de perfecte oplossing.

Onaroo maathangers

Handige oplossing voor orde in de baby- en kinderkledingkast

Wij verkopen onze maathangers voor babykleding sinds 2016 aan particulieren onder de naam Mama Mila. Met Mama Mila hebben wij ervaren dat de maatlabels ontzettend in de smaak vallen. Onze klanten zijn blij verrast dat zoiets simpels zo’n handige oplossing kan zijn. Het is de ideale manier om een kast met babykleding te ordenen.

Onaroo maathanders, Onaroo
Onaroo maathanders, Onaroo

Onaroo maatlabels zijn van uitstekende kwaliteit

De Onaroo maatlabels zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van stevig kunststof. Dit materiaal is zeer hygiënisch en zelfs geschikt voor contact met voedingswaren. Vanwege het gladde oppervlak zijn de labels heel eenvoudig schoon te maken. Ze gaan ook nog eens jarenlang mee en zien er na al die tijd nog net zo mooi uit als in het begin.

Adviesverkoopprijs 14,99 euro

Meer informatie vind je op de website van Onaroo

Juryrapport Onaroo

Maathangers helpen de kleding in verschillende maten te ordenen van snelgroeiende baby’s. Met de maathangers houdt men overzicht in de kledingkast en kan in één oogopslag het kledingstuk in de juiste maat worden gepakt. De maathangers hebben een leuk design, zijn sterk en makkelijk schoon te maken.

Onaroo maathanders, Onaroo
Onaroo maathanders, Onaroo