BedBox van JetKids is een kinderkoffer waarmee je ook een vliegtuigbedje kunt maken. De BedBox is speciaal voor elk vliegtuig ontworpen. Wanneer het vliegtuig is opgestegen kun je gemakkelijk bij de koffer en maak je van de koffer en de vliegtuigstoel een uniek kinderbedje aan de raamzijde van het vliegtuig. BedBox is ideaal voor de vakantie maar ook een weekeindje logeren.
Adviesverkoopprijs 139 euro

Extra informatie over BedBox

De BedBox is ontworpen door mensen met een uitgebreide ervaring en kennis in de luchtvaartindustrie. De reiskoffer biedt ruimte voor speelgoed (20 liter) en al het andere wat kinderen onderweg nog meer bij zich willen hebben. Kinderen kunnen de koffer dragen, achter zich aan trekken of er zelf op rijden. De BedBox moedigt kinderen aan om jetkids-jpg2actief aan het reizen deel te nemen.

BedBox is geschikt in vliegtuig:

  • voor kindjes vanaf de geboorte tot 105 cm.
  • Als ‘rider-on’ koffer: te gebruiken tot 30 kg (t/m 7 jaar)
  • Inhoud koffer: 20 liter
  • Afmeting: (LxBxH): 46cm x 20cm x 36cm

Advies bij kinderen jonger dan 2 jaar: als je geen eigen stoel hebt voor je kindje wordt geadviseerd direct bij het inchecken te vragen of er nog stoelen vrij zijn. De ervaring leert dat er een grote kans bestaat dat je met je jonge kindje toch de vrije plaats krijgt toegewezen als deze zich aan het raam bevindt.

Verkoop en verhuur via www.reiswieg.nl
Meer informatie: jet-kids.com/bedbox

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aHU5oxWTArw[/youtube]