De 3D borstkolf Chicture van Horigen heeft siliconen borstschilden en tunnels die niet alleen door middel van vacuüm maar ook door compressie moedermelk kolven. Met zachte druk, vacuüm en massage ontspan je op een ontspannen manier. Tevens is de dubbelzijdige kolf per borst in te stellen.
Verkoopadviesprijs 195 euro

Extra uitleg over 3D borstkolf van Chicture

Harde conventionele borstschilden kunnen alleen vacuüm zetten om moedermelk te kolven. 3D schilden vormen zich om de tepel en tepelhof. Wanneer de kolf vacuüm maakt geven de schilden compressie op de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Dit is efficiënter en zachter.
De Chicture borstkolf heeft 2 motoren en het vacuüm van de kolf kan per borst worden ingesteld, want niet elke borst is hetzelfde en kan verschillende stimulatie nodig hebben.

Met het twee fasen systeem kun je gemakkelijk overschakelen van het opwekken van de toeschietreflex naar de modus om af te kolven. Het vacuüm kan voor beide modi in 9 stappen worden aangepast via het touchscreen.
Geen toegang tot netstroom? Chicture heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij, hiermee kun je tot anderhalf uur draadloos kolven. Als de batterij leeg is en je hebt ook geen stroom? Dan kun je de kolf snel ombouwen naar een handkolf met de handgreep.
Horigen wil niet dat je als moeder allerlei hulpmiddelen moet aanschaffen, daarom krijg je 2 adapters geleverd voor verschillende flessen met brede en smalle halzen (met uitzondering van: Beldico, Materni, Tommee Tippee en Nuby flessen)

Verkoop via Moedermelk Netwerk Borstkolfwinkel
www.moedermelknetwerk-borstkolfwinkel.nl

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z3XLbk2Gj0Y[/youtube]