De Kiddy Evoluna i-Size is het enige autozitje met een ligstand voor zowel in de auto als daarbuiten. De geteste en gepatenteerde technologie van Kiddy is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van pasgeboren en premature baby’s. Door de draagbeugel om te zetten beweegt binnenin de babyschaal een trapvormig frame in een vlakke ligstand. Bij een ongeval of ongelijkmatige wegen absorbeert dit frame de energie en beschermt zo de gevoelige ruggengraat van de baby.
Adviesverkoopprijs 589 euro

Evoluna i-Size getest als ‘Zeer Goed’

De Evoluna i-Size is wereldwijd de enige i-Size babyschaal op de markt die ook voor in de auto een ligstand biedt en zo maximale veiligheid en comfort garandeert. Met deze omni-ligfunctie definieert dit model de nieuwe categorie autozitjes en zet zo wereldwijd nieuwe veiligheidsmaatstaven. Kinderartsen en verloskundigen bevelen de vlakke ligpositie met name aan voor langere ritten, omdat deze ergonomische positie beter is voor de ontwikkeling van de ruggengraat van het kind.

Dankzij geoptimaliseerde bescherming tegen een zijdelingse botsing evenals een evoluna-jpg2éénklikssysteem voor bevestiging op de Kiddy Isofix Base 2 is deze babyschaal momenteel de veiligste ter wereld. Dit overtuigde ook de testers van de Stiftung Warentest en ADAC bij de autozitjestest van dit jaar, waar de Evoluna i-Size het enige zitje was dat werd beoordeeld als ‘zeer goed’ (1,5). Bovendien voldoet het aan de nieuwste en strengere ECE-R129 (i-Size) norm, waarvoor intensieve testen worden uitgevoerd met botsingen van voor en achter, over de kop slaan, en botsingen vanaf de zijkant.

Dankzij de royale afmetingen, de ligstand en de individuele aanpassingsmogelijkheid aan de grootte van de baby is dit een comfortabel alternatief voor de reiswieg voor buggies.

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken.
Meer informatie: www.kiddy.de

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gRAUi644vZE[/youtube]