Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Care van de BabyStuf Baby Innovation Award 2015. Er waren 8 inzendingen in deze categorie.

Categorie

Care

Tandgel Nuby Citroganix tandgel met Gum-eez bijtfiguur, Nûby
Speciale natuurlijke bestanddelen van deze tandgel met antibacteriële werking verzachten het tandvlees bij doorkomende tandjes. Door deze op de Gum-eez bijtfiguur aan te brengen wordt al het tandvlees van het doorkomende melkgebit behandeld.
Baby-Shower-Glove,-Invented-4-kids_100 Baby Shower Glove, Invented4Kids
Iedere ouder herkent wel het probleem dat een baby onder de douche erg glibberig is. De Baby Shower Glove is een speciale badstof handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt. Zodra de Baby Shower Glove nat is, plakt de speciale badstof aan je arm en wordt deze stroef. Dit geeft je de zekerheid van meer grip op je baby tijdens het douchen.
  Easyfit-Binky-1_100 Easyfit Binky wasbare luier van Tots Bots, Kaatje Katoen
Het materiaal van deze wasbare luier is gemaakt van bamboevezels, katoen en sneldrogende microvezels. Het resultaat is een zachte, dunne en ademende luier die goed absorbeert en snel droogt. De Easyfit Binky is bovendien heel gebruiksvriendelijk en groeit mee door de verstelbare drukknoopjes. Mooi alternatief voor de luierberg en je maakt je kind eerder zindelijk.
  dokter-leenarts-baby-innovation-awards-100 Huidverzorging van Dr. Leenarts
Voor simpele huidproblemen zoals waterpokken, luieruitslag of eczeem ontwikkelde Dr. Leenarts, specialist in huidziekten, deze huidverzorgingsproducten die zonder recept verkrijgbaar zijn. Zonder irriterende ingrediënten zoals parfum, wolalcoholen en conserveermiddelen. Dr. Leenarts ontving van het Huidfonds het Allergie Keurmerk.
 Comfortchew-2 Comfortchew van Cheeky Chompers
Een knuffeldoekje met bijtstuk voor doorkomende tandjes. Het bijtstuk is voorzien van texturen om het tandvlees te masseren als er op gebeten wordt. Kan door handige bandje overal aan bevestigd worden.
 potty My Carry Potty, Jippie’s
Ontwikkeld door een moeder om te helpen bij de zindelijkheidstraining. Dit potje neem je gemakkelijk overal mee naar toe, is licht van gewicht, waterdicht en werkt zonder wegwerpzakjes.
 Zensy-soft-babywarmer--_100 Zensy soft babywarmer
Deze oplaadbare kruik is flexibel, zacht en een veilig en betrouwbaar alternatief voor de heetwaterkruik. Hij is in samenwerking met Naviva Kraamzorg ontwikkeld, eenvoudig in gebruik, binnen 4 minuten opgeladen en geeft 5 tot 7 uur natuurlijk en gelijkmatige warmte af zonder warmtepiek.
Puckababy-The-Sleeper-1 The Sleeper, Puckababy
Een mobiel slaapsysteem bestaande uit een draagbare cocon met een zachte, stevige bodem en hoofdbescherming. Met The Sleeper kun je de baby in een Puckababy slaapzakje in slaap wiegen.