Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Furniture & Decoration van de BabyStuf Baby Innovation Award 2015. Er waren 5 inzendingen in deze categorie.

 

Categorie

Furniture & Decoration

rockaroo-wipstoel rockaRoo babyschommel, 4Moms
Een babyschommel kan veel plaats innemen. 4Moms heeft de schommelfunctie omgedraaid met als resultaat een compacte babyswing met een beter schommelgevoel. Met aansluiting voor iPhone/MP3 speler voor afspelen muziekjes. De schommelsnelheid is in te stellen, de speelboog is inclusief.
 Stokke Steps wipstoel en kinderstoel Stokke Steps wipstoel en kinderstoel
Deze wipstoel wiegt niet alleen van boven naar beneden maar ook van voor naar achteren. Hij kan ook op de Stokke Steps kinderstoel worden vastgezet. Zodra je kind kan zitten past deze in de meegroei kinderstoel met babyset en later zonder. Het is een compleet concept maar wipstoel, kinderstoel, babyset en eetblad zijn ook los verkrijgbaar.
 Bopita-Ilya-mobiele-commode Ilya mobiele commode, Bopita
Deze mobiele commode is helemaal naar eigen smaak in te delen met verschoonblad naar keuze voor het zijlings of naar je baby kijkend verschonen, een uitneembaar badje, legplanken, opberglades, opbergrekken en bakjes. Kan ook na de babytijd prima als meubel worden gebruikt.
 mamaRoo-3---100 mamaRoo, 4Moms
De mamaRoo staat bekend om de bijzondere en natuurlijke manier van schommelen met ingebouwde speakers en MP3 aansluiting. Nieuw is dat de mamaRoo met afstand te bedienen is met een speciale app.
Evolu-2-high-chair,-Childhome-100 Evolu 2 High Chair, Childhome
De Evolu 2 is het broertje van de Evolu, een meegroeistoel met een bijzonder ontwerp en leverbaar met een set extra poten waarmee je een kleine kinderstoel kunt veranderen in een stoel voor de eettafel en keukeneiland. Nieuw is de geïntegreerde veiligheidsbumper, afneembaar tafelblad en vijfpuntsgordel.