Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Toys & Gifts van de BabyStuf Baby Innovation Award 2015. Er waren 10 inzendingen in deze categorie.

Categorie

Toys & Gifts

My-First-SES_100 My first SES, SES Creative
Creatieve artikelen speciaal voor kinderen onder de drie jaar zoals vingerverf, zachte klei, baby potloden, stiften en een colourball. Voldoen aan alle veiligheidseisen en gemaakt van veilige grondstoffen.
 SES-Aqua-1-100 SES Aqua, SES Creative
Een productlijn met creatief speelgoed voor in bad en onder de douche. Je kunt kleuren op de badwandtegels met verf en krijtjes, bad kleurplaten maken en gekke gezichten schminken. Ook kun je spelen met een zwemmende draak, vissen vangen en een memo spel spelen.
 MILESTONECARDS_MMC_PACKLARGE_NL_RGB_100px Milestone Mini Cards, Milestone Cards
Hoe vaak zeggen kleine kinderen niet wat grappigs of bijzonders en vergeet je dit als ouder op te schrijven? Voor al deze momenten zijn er MileStone Mini cards; 100 fraai geïllustreerde kaarten waarop je al deze uitspraken kunt vastleggen en ze in een mooi doosje kunt bewaren.
 MILESTONECARDS-pregnancy-cards Milestone Pregnancy Cards, Milestone Cards
In navolging op de Milestone cards zijn er nu de Pregnancy cards waarmee je op een originele manier alle bijzondere momenten van je zwangerschap kunt vastleggen, bewaren en delen.
 Zoef-Zoef-Dieren-Boomhuis-100 Zoef Zoef Dieren Boomhuis, VTech Electronic Europe
Kinderen leren alles over het dierenrijk met liedjes, zinnetjes zodra de dierenvriendjes en Patty Panda de sensoren passeren. Dit prikkelt de fantasie en stimuleert kinderen rollenspelen te spelen. De dieren kunnen omhoog getakeld en vanuit de boom weer worden gelanceerd.
 BBproud-mama-agaat-wit Babybel Agaat, Proud Mama
Deze ketting met agaat is voor twee belangrijke periodes te gebruiken; als eerste tijdens de zwangerschap vanwege het afneembare belletje. Daarna tijdens de borstvoedingperiode; agaat is een steen met aardende, stabiliserende en beschermende werking voor moeder en kind. Daarna kan de ketting zonder belletje worden doorgedragen.
 playgro-playnest Ball Playnest Activity Gym, Playgro
Een speelkleed met veel speelopties Met de zachte wanden naar beneden en speeltjes in de afneembare speelboog als speelkleed. Met de wanden omhoog een veilige speelplek voor je baby. Samen met de kleurrijke ballen wordt het een kleine ballenbak!
 Vtech-trusten-uil Trusten Uil, Lamaze TOMY
Niet alleen een lieve knuffel, maar ook een verrassend nachtlampje dat veilig mee in bed genomen kan worden. Gemaakt van zachte stof met vrolijke kleuren. Knijp in haar buik en zie de uil van kleur veranderen terwijl je verschillende melodietjes hoort.
 lamaze fotoalbum vlinder Vlindertje wie ben ik, Lamaze TOMY
Een sprekend fotoalbum waarin je foto’s van papa en mama of opa en oma kunt stoppen en zelfs een boodschap in kunt spreken. Het openen van de vleugels maakt het een kiekeboespelletje. Ideaal voor als je baby of kind het even zonder papa en mama moet stellen.
 speelmat city oops Safe & Fun Playmat, Oops, PIEN
Zachte, ronde puzzelmat in mooie kleurstelling om mee en op te spelen. De ronde vorm geeft kinderen het gevoel in een kring te zitten en stimuleert het samenspelen. De speelmat laat veel aan de verbeelding over en ziet er door de puzzelstukken steeds anders uit.