Bekijk hier alle inzendingen in de categorie Feeding van de BabyStuf Baby Innovation Award 2015. Er waren 4 inzendingen in deze categorie.

Categorie

Feeding

Mammae_SlimmeSluiting_100 Mammae Moments Borstvoedingstop
Met deze top kun je discreet borstvoeding geven zonder daarvoor buik en borsten te ontbloten. Een slimme sluiting zorgt er verder voor dat je weet welke borst er bij de volgende voeding ‘aan de beurt is’.
 Napper-nursery-wallet_100 Napper Nursery Wallet, Kip Kep
Voor alle borstvoeding gevende mama’s is er nu een handige etui voor borstkompressen. In deze etuis berg je borstkompressen droog en hygiënisch op in handtas of luiertas, dus ideaal voor onderweg. Aan de ene kant passen schone kompressen, aan de andere de gebruikte.
 Maguari-Thermoband-100 37 Thermoband, Everyday Solutions
Deze band laat zien wanneer flesvoeding op ideale temperatuur is. Dit voorkomt dat flesvoeding te heet wordt gegeven met kans op verbranding. Je kunt de band eenvoudig om de fles bevestigen, als deze van wit naar groen is verkleurd is de voeding op juiste temperatuur van 37 graden.
 NUK-Baby-Bottle-Cleanser-100 Baby Bottle cleanser, NUK
Om melk en papresten goed te verwijderen in flessen en spenen, maar ook slangetjes van borstkolven heeft NUK een Baby Bottle cleanser ontwikkeld. Dit schoonmaakmiddel bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten op basis van enzymen die de melkresten afbreken.