Al meer dan 20 jaar is BabyWereld hét kenniscentrum voor professionals in de babybranche. Via onze media (vakblad, website en nieuwsbrieven) bereiken we retailers, fabrikanten en andere professionals in de babybranche.

Informatief en trendy vakblad

BabyWereld is het enige vakblad voor babyspeciaalzaken en iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in baby- en kinderproducten. Dit informatieve en trendy vakblad biedt veel inspiratie voor retailers van een fysieke winkels en webwinkels, inkopers, fabrikanten en leveranciers. BabyWereld verschijnt vier keer per jaar en staat vol met de nieuwste baby- en peuterproducten, nationaal en internationaal nieuws over beurzen, boeiende reportages, prikkelende columns en praktische achtergrondartikelen.

Groot lezersbereik

BabyWereld kent de baby- en kindermarkt als geen ander, speelt internationaal een belangrijke rol een heeft een lezersbereik om trots op te zijn. Uit een onderzoek gehouden door Van Es blijk dat maar liefst 51% van de respondenten BabyWereld als meest gelezen en spontaan genoemd vakblad in deze branche noemt. Daarvan leest 88% het vakblad grotendeels of helemaal.