Hier vind je alle deelnemers aan de Baby Innovation Award 2013.

Categorie Mobility

Sirona Autostoel, Cybex
Sirona autostoelAchterwaarts gerichte autostoelen zijn de toekomst en beschermen kinderen met meer dan 80% in geval van een botsing. De Cybex Sirona biedt ongeëvenaarde veiligheid, functionaliteit en design. Baby’s en kinderen kunnen vanaf de geboorte tot 18 kg (0 tot circa 4 jaar) comfortabel achterwaarts gericht worden vervoerd. De slimme rotatie van 360° maakt het leven voor ouders gemakkelijker; je draait de stoel naar je toe om kinderen in en uit de autostoel te nemen en dat spaart je rug. Wordt je kindje groter en wil deze de wereld inkijken dan draai je de stoel in één handeling om naar voorwaarts.


YoYo buggy, Babyzen, CnrJ

yoyo buggyDe enige buggy die volgens de richtlijnen van IATA als handbagage meegenomen mag worden in het vliegtuig. Hij kan met één hand binnen één seconde worden uitgeklapt, als tas met schouderband worden gedragen (lopend of met de fiets). De YoYo past met zijn compact opgevouwen formaat (52x44x18cm) in iedere kofferbak of fietstas en ziet er ook nog eens trendy uit.

 


Greentom Upp kinderwagen, Greentom
GreenTom upp kinderwagenEen hippe, vrolijke en praktische kinder-wandelwagen met absolute duurzaamheid in zijn genen. De Upp is vrijwel geheel gemaakt uit gerecyclede kunststoffen. PP voor het frame en gerecycled PET uit drankflessen voor de stoffering. De kinderwagen is zo slim, simpel en degelijk geconstrueerd dat hij eenvoudig en heel snel, en daarom lokaal in elk land, geassembleerd kan worden. Aan het einde van zijn levenscyclus wordt de Upp eenvoudig weer geheel gerecycled en of hergebruikt. Absolute duurzaamheid zonder compromis in looks, gebruiksgemak of prijs.

 

NJOY UP Bubble buggy, Titaniumbaby
njoy up bubble buggyDe Bubble is de eerste en enige paraplubuggy met een omkeerbare zitting. Deze zitting klap je in 2 seconden in beide richtingen naar je toe of van je af. De buggy is direct vanaf de geboorte te gebruiken, heeft 3 ligstanden en verstelbare voetensteun in is in elke stand op te vouwen. Je kunt dus kiezen voor 2 harnasposities voor als je kindje actief wil zitten of slapen of om wisselend je baby, peuter of kleuter te vervoeren.

 

Joolz met XL boodschappentas
joolz xl boodschappentasDe Joolz Day Earth edition is ontworpen is naar het menselijk lichaam van ouder en kind. Dit is doorgevoerd in iedere aspect van de kinderwagen, zoals de hoge wieg- en stoelpositie die er voor zorgt dat je je rug recht kunt houden tijdens het lopen en dat je je kindje makkelijk in en uit de wagen kunt tillen. De veiligheidsbeugel kan van twee kanten met een hand worden geopend en je hebt meer loopruimte achter de wagen.

 

Mountain Buggy Mini, Ideavelop
mountain buggy mini De Mini is bestand tegen alle stadse obstakels die je kunnen belemmeren in je bewegingsvrijheid. Door het slimme ontwerp en perfecte gewichtsverdeling is het voorwiel moeiteloos te liften waardoor stoepranden geen belemmeringen vormen en je overal kunt komen. De hybride Aerotech banden van de Mini bestaan uit een unique combinatie van EVA en rubber. Het biedt het beste van beide in functionaliteit, wendbaarheid en duurzaamheid. De holte binnenin biedt de voordelen van een met lucht gevulde binnenband. Dit verbetert de rij-kwaliteit ten opzichte van standaard EVA-banden.

 

Stokke Crusi
Stokke crusi kinderwagenDeze hoge comfortabele kinderwagen heeft een breed scala aan keuzemogelijkheden. Stokke werkt samen met de Amerikaanse ontwikkelingspsycholoog dr. Zeedyk, ‘De hoogte brengt jou en je baby dichterbij elkaar, dit versterkt de emotionele band en gevoel van veiligheid. Door het oogcontact leert je baby de wereld te begrijpen’ legt ze uit. De Stokke Crusi past aan een tafel in een café of restaurant. De grote comfortabele reiswieg is veilig en zacht en heeft een grote beschermende kap met klep. Je kunt Stokke Crusi gebruiken met reiswieg, autostoel, seat èn als duokinderwagen.

 

Stokke Scoot
stokke scoot buggyDeze hoge, lichtgewicht èn compacte kinderwagen vouw je met één hand in. Stokke werkt samen met de Amerikaanse ontwikkelingspsycholoog dr. Zeedyk, ‘De hoogte brengt jou en je baby dichterbij elkaar, dit versterkt de emotionele band en gevoel van veiligheid. Door het oogcontact leert je baby de wereld te begrijpen,’ legt ze uit. De Stokke Scoot past aan een tafel in een café of restaurant. Hij is geschikt vanaf de geboorte. De ligstand zorgt voor zorgeloze slaapjes onderweg. Thuis vouw je hem met één hand in tot een compact pakketje.

 

Bubbly Mini, Polisport
bubbly mini fietszitjeDe Bubbly Mini is lichtgewicht, zeer veilig en heeft een modern design. Door gebruik te maken van nieuwe technieken produceert Polisport dit zeer veilige kinderzitje voor op de fiets, en is daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar. De Bubbly Mini is lichtgewicht, zeer veilig en heeft een modern design.

 

 


Guppy Maxi, Polisport

guppy maxi fietszitjeHet Guppy maxi zitje is veilig, betaalbaar en ziet er ook nog eens heel mooi uit. Het zitje is ontworpen door een Nederlandse ontwerper en heeft een IF-design award 2012 gewonnen. Het zitje is ook verkrijgbaar met frame-bevestiging.

 

 

 

Categorie Travel & Safety

IVM 150 Smart Babymonitor, Alecto, Hesdo
Alecto IVM 150 babyfoonDe eerste plug & play beeldbabyfoon die werkt met een app, geschikt voor smartphones of tablets die draaien op iOS, Android of Windows Mobile. Van waar dan ook kun je, mits er internetverbinding is, je thuisfront op je mobieltje gadeslaan. Voor deze babyfoon hoef je geen ingewikkelde procedures te volgen zoals bij andere modellen vaak het geval is; het open zetten van poorten op routers en omslachtige programma’s zijn niet nodig. Je downloadt gewoon de gratis app, zet de camera aan, scant de QR-code onderop het toestel en binnen enkele ogenblikken heb je je baby in beeld.

 

MyCarrier draagzak, Stokke
Stokke mycarrier draagzakEen 3-in-1 draagzak die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot en met 3 jaar, als buikdrager (2 posities) én rugdrager. De Stokke MyCarrier groeit met je kindje mee. De buikdrager gebruik je vanaf de geboorte. Door de perfecte pasvorm zit de baby in alle posities in de veilige ‘happy hips position’. Dat is een brede zit waarbij de rug, billen en bovenbenen goed ondersteund worden. Wordt je kindje ouder dan pas je de draagzak aan naar een positie waar je baby de wereld in kan kijken. Vanaf 12 maanden kun je de draagzak gebruiken als rugdrager waarbij je op een slimme manier je kindje eerst kunt aankleden en dan op een veilige en comfortabele manier op je rug kunt zetten.

 

Draagzak Travel Stowaway, Ergobaby, Roscon
ergobaby draagzak travel stowawayDe buitenzijde van de Stowaway Draagzak bestaat voor 100% uit gerecycleerd materiaal. Dat maakt deze draagzak uniek en duurzaam. Je kunt de Ergobaby Draagzak Travel Stowaway gemakkelijk opgevouwen wegstoppen in zijn eigen voorzak. Zo neemt hij heel weinig ruimte in wanneer je hem opbergt in je buggy, luiertas of auto. Je kunt hem zelfs met een riempje om je pols hangen. Opgevouwen is de Stowaway Draagzak ongeveer zo groot als een clutch. Het vouwsysteem is gemakkelijk en snel, en het houdt de draagzak schoon als je ‘m niet gebruikt.

 

Morph buikdrager, Mamas & Papas (Bacookie)
Morph buikdrager mamas papas bacookieHet is een nieuwe manier van buikdragen van de baby. Het harnas kan als een jas worden aangetrokken. De drager kan als een luier omgedaan worden bij de baby, dus dat kan ook slapend. Daarna pas klik je de drager in het harnas. Met twee harnassen kun je wisselen, dan draagt papa, dan weer mama en dat is uniek.

 

 

Yepp Upp, GMG
yepp uppDe Yepp Upp is een unieke accessoire waarmee je jouw Yepp Mini fietskinderzitje in een handomdraai als bijzet kinderstoel kunt gebruiken. Het gebruik van de Yepp Upp maakt de Yepp Mini multifunctioneel. De Yepp Mini kun je in één klik bevestigen op de Yepp Upp. Neem de Yepp Upp mee naar opa en oma of voor een stop onderweg. Er is geen kinderstoel meer nodig. Je kindje kan nu gemakkelijk aan tafel bijgeschoven worden. Ideaal dus! Door zijn compactheid is de Yepp Upp gemakkelijk op de fiets mee te nemen.

 

Stroller framebag, Elephant & Apple (Nybble)
stroller framebag nybbleDe Elephant & Apple Stroller Frame Bag kan worden bevestigd aan elke zijkant van kinderwagen en buggy. De bag is bedoeld om voorwerpen in op te bergen die lang en onhandig te vervoeren zijn in een wagen, zoals een paraplu, stokbrood, bloemen zandschep en voorwerpen die niet onder in de wagen opgeborgen kunnen worden omdat ze nat en vies zijn.

 

 

SmartNOVA, Roscon
smartnova roscon babyfoonVoor de nieuwe SmartNOVA ontwikkelde NOVA de nieuwe ‘care’ technologie (cordless anti-radiation environment). Deze nieuwe 100% digitale en geautomatiseerde technologie sluit elk risico op blootstelling aan schadelijke straling uit. Dankzij de NOVA care zoekt de babyfoon zelf een storingsvrij kanaal, en dit zonder de schadelijke pulserende microgolfstraling.

 

 

Minichair, Mini Monkey
minichair mini monkeyDe Minichair is een soort ’tuigje’ waarmee je iedere stoel, dus ook een kinderstoel, kan omtoveren in een stabiel baby zitje. De Minichair heeft een ingenieuze gepatenteerde constructie met drie verstelbare banden die aan de achterkant van de stoel samenkomen in een driepunts gesp. Met de twee horizontale banden zet je de baby vast en de verticale band, die door de beentjes naar achter over de stoel loopt, kan je zo aantrekken dat de baby als het ware rechtop gezet wordt en niet onderuit zak


DaDaDark & DaDaCar, Miyali

dadacar dadadark blinderingsheetHerbruikbare sheets die je op elk raam kunt bevestigen om direct zonlicht buiten te houden. Mobiele zonwering voor thuis en in de auto maar dan zonder gebruik te hoeven maken van schroeven of zuignappen. Ze zijn makkelijk in gebruik, hebben een zeer sterke statische kracht, kunnen talloze malen worden hergebruikt en opgeborgen, laden hun statische kracht op door ze vochtig te bevestigen en zijn eenvoudig op maat te knippen.

 

Categorie Care

Besafe Pregnancy iZi FIX veiligheidsgordel, Roscon
BeSafe Pregnant iZi FIX gordelgeleiderZwangere vrouwen ervaren de autogordel als lastig en oncomfortabel. De BeSafe Pregnant iZi FIX zorgt ervoor dat tijdens de zwangerschap de heupgordel van de autogordel altijd op zijn plaats blijft. Tijdens een crash is het essentieel dat de heupgordel zich niet in de buik verplaatst, waardoor moeder en ongeboren kind ernstig letsel op zouden kunnen lopen. De BeSafe Pregnant iZi FIX kan zowel in de voorstoel met een riem als op de achterbank met een Isofix bevestiging geplaatst worden.

 

PacaPod verzorgingstas, Kleine Giraf
Pacopod luiertasEen award-winning verzorgingstas met een uniek 3-in-1 systeem (ontwikkeld door een moeder) die je helpt georganiseerd te blijven. PacaPod is van buiten een stylish designer tas, van binnen een georganiseerde verzorgingstas met twee uitneembare compartimenten: de luiertas en de flessentas. De luiertas en flessentas en de vele vakjes en ritsjes maken dat alle spullen van ouder en baby een logische plek hebben in de PacaPod en niet rondzwerven.

 

DigiTub babybadje, P.I.E.N.
digitub babybadDe Digitub is een multifunctioneel, ’s werelds eerste 3-in-1 badje. Het LCD display geeft nauwkeurig het exacte gewicht én de badwater temperatuur aan. Dit geeft ouders rust, comfort en nauwkeurige weegmomenten tijdens het baden, zowel tijdens de kraamperiode als de jaren erna. Het bad is voorzien van een speciaal ontworpen unieke ergonomische rugsteun en antislipmat.

 

 

Premium label bowler bag, Laessig (CnrJ)
premium label bowler bag luiertas LaessigDe eerste 100% eco & fair verzorgingstas. Een unieke combinatie van luxe, design, detail, eco & fair. Een tas ontworpen met respect voor mens, dier en milieu, waarvan de productie zo transparant is dat men kan traceren hoe en waar de koeien geleefd hebben tot het eind product. De tas is geverfd met uitsluitend plantaardige kleurstoffen.

 

 

SwaddleSystem, SmallVips
swaddlesystem inbakerdoekCompleet slaapsysteem; onderlaken met slaapwikkel, slaapzak en bovenlaken met terugslag. Tezamen zorgt dit voor maximale flexibiliteit, functionaliteit én veiligheid. Ingebakerd kindje kan niet op de buik rollen en het systeem kent vier standen waarmee je begrenzing kunt geven naar de behoefte van het kindje en het afbakeren kunt afbouwen. Gemaakt van 100% natuurlijke bamboe-katoen; dun, koel en zeer goed ademend.

 

Intelligent Potty, Quax
intelligent potty potjeZindelijkheidstraining was nog nooit zo makkelijk en efficiënt dankzij Intelligent Potty. Het allereerste kindertoilet met een heropneembare geluidsmodule. Je spreekt een persoonlijke en motiverende boodschap in. Na het plassen, krijgt je dreumes en peuter deze boodschap te horen als beloning. Kortom, zindelijkheidstraining wordt een leuke interactie tussen ouder en kind. Je peuter wordt sneller zindelijk omdat zijn interesse en nieuwsgierigheid wordt gewekt.

 

Bibabad XXL, Bibabad
bibabad xxl babybadBadkamers zijn steeds vaker voorzien van een ruime inloopdouche in plaats van een ligbad. Op deze trend speelt BiBaBad helemaal in met een uitvoering met het formaat tot maar liefst 100×100 cm voor XXL badplezier. Met deze toevoeging heeft BiBaBad nu modellen die in alle doucheruimtes passen; van de kleinste doucheruimtes, kwart ronde douches tot ruime inloopdouches.

 

 

Earth Mama Angel Baby, Coincidence
earth mama angel baby cosmeticaEen complete lijn van kwalitatief hoogwaardige producten die een oplossing bieden tijdens zwangerschap, herstel na de bevalling, borstvoeding en algemene verzorging. De zwangerschapslijn bevat producten tegen misselijkheid, brandend maagzuur, aambeien en striae. Na de bevalling biedt Earth Mama Angel Baby o.a. de New Mama Bottom Spray; een absolute musthave voor in de bevallingstas. Deze verkoelende perineum spray biedt direct verlichting. De Natural Nipple Butter en de Milkmaid Tea zorgen ervoor dat de borstvoeding optimaal ondersteund wordt. Voor de verzorging van baby’s zijn er heerlijke verwenproducten voor de meest gevoelige huidjes.

Badvogel, Walou
walou badvogelDe Walou badvogel combineert spelen met het praktische: alles bij de hand om kinderen te wassen; een shampoo bakje en rekje voor handdoekje of washandje en leuke speeltjes voor in bad. In de badvogel zitten speeltjes die kinderen gemakkelijk kunnen pakken tijdens het badderen. De visjes en octopus blijven aan de zijkant van het bad plakken als ze nat gemaakt worden. Past op bijna alle baden.

 

Magnetronsterilisator, Difrax
difrax magnetronsterilisatorDe Difrax magnetron sterilisator doodt binnen enkele minuten schadelijke bacteriën op babyartikelen. De print op de deksel verkleurt aan de hand van de temperatuur van de sterilisator. Dit zorgt voor een veilig gebruik. In de sterilisator is plaats vier babyflessen en accessoires. Alle onderdelen van de babyflessen hebben een eigen plek in de sterilisator, aangeduid door middel van iconen op het binnenrek. De magnetronsterilisator is ook geschikt om onderdelen van de Difrax BtoB kolf mee te steriliseren. De sterilisator heeft een aparte aansluiting voor de melkslang waardoor deze optimaal gesteriliseerd wordt.

Categorie Feeding

The Original Ba flessenhouder, BabyBanz, Xplory’s
original ba flessenhouderInnovatief, functioneel en fun; The Original Ba is een flessenhouder ontworpen voor baby’s door jonge papa’s! Door gebruik te maken van de Ba kan iedere baby vanaf 3 maanden zelf zijn of haar flesje gemakkelijk vasthouden om zo, zonder hulp van papa of mama, te kunnen drinken. De Ba bevordert niet alleen de hand-oog coördinatie van de baby, het is een veilige, vrolijke flessenhouder die op een leuke manier ook de allereerste kleine stapjes naar onafhankelijkheid en zelfstandigheid stimuleert.

 

Warmhoudbord Bento Box Ellipse, BÉABA, P.I.E.N.
bento box warmhoudbordDe Bento Box zit zeer vernuftig in elkaar en het voedsel wordt warm gehouden door middel van een met plantaardig materiaal gevuld zakje in een afsluitbaar gedeelte aan de onderzijde. Deze kan worden opgewarmd in de magnetron of kokend water. De Bento Box is gebruiksvriendelijk en heeft alles in één: ergonomisch bestekje, diep bord met opstaande randen, multifunctionele deksel (voor magnetron, warmhoud en anti-spat), warmhoudelement, hermetische afsluiting, antislipbodem met zuignap en een elastische bevestigingsband.


Pacific Babybottle, Pacific Baby, Happy Kiddy

PacificBabyBottle thermosflesDeze thermische baby- en kinderflessen zijn gemaakt van hoogwaardig geïsoleerd roestvrijstaal en kunnen vloeistoffen tot wel 10 uur warm of koud houden! Van babyfase tot kleuterfase, deze fles is speciaal ontworpen zodat je onderweg je kindje overal verantwoord kunt voeden. Dit unieke en duurzame product is ontwikkeld in samenwerking met moeders en deskundigen. De fles heeft een grote wijde hals met een vaste plastic ring waar de speen of dop op wordt geschroefd, ook is de fles voorzien van een maatverdeling aan de binnenzijde. Ze zijn stevig, robuust en kunnen tegen een stootje.

VacuLess, BB Specials
VacuLess babyflesHet VacuLess systeem ‘met het zakje’ biedt een aantal unieke eigenschappen: 1. geen lucht, geen krampjes en boertjes en minder spugen 2. geen vacuüm; je baby kan aan de fles blijven 3. natuurlijke zijligging; net als aan de borst, longetjes minder last van zwaartekracht en baby kan zijn eigen tempo bepalen 4. speciaal ontwikkelde brede Joalieke Speen 5. door de adapter-ringen kan rechtstreeks in de fles c.q. zakje gekolfd worden 6. al 20 jaar het meest gebruikte systeem in Amerika.

 

Zero-Air Bottle, Nûby
nuby anti koliek babyflesDe Nûby anti-koliek fles met krimpzakjes. Tijdens het voeden trekt het melkzakje volledig samen voor een luchtvrije voeding, deze fles lijkt heel erg op de natuurlijke borstvoeding; het onderbreekt het natuurlijke zuigen en ademhalingsritme niet en vermindert het risico op kolieken.

 

 

 

NUK First Choice + Flesspeen, Hesdo
NUK flesspeen De NUK First Choice + speen is een klein artikel met een groot belang voor moeder en kind. Het namelijk een unieke flesspeen waarbij de combinatie flesvoeding en borstvoeding goed samen gaat. Hij biedt de moeder de mogelijkheid om langer door te gaan met borstvoeding, waarvan bekend is dat dit zeer gunstig is voor de ontwikkeling van het kind en het herstel van de moeder.

 

 

OXO Tot Voedingsbord met 2 vakjes, Roscon
oxo voedingsbord rosconSpinazie en worteltjes? Cornflakes en geprakte banaan? Maak het jezelf makkelijk met dit handige voedingsbord van OXO Tot. Gemakkelijk vast te houden aan de bodem in antislip en met handige rand voor de juiste dosering van de voeding. Met het deksel erop wordt het bord een bewaardoos.

 

 

 

Voedinglepels, Difrax
difrax voedingslepelsSet bestaande uit twee soorten voedingslepels. De kleine lepel heeft een ondiepe schep en is geschikt voor de eerste hapjeservaring van een kind. Je merkt vanzelf aan je kind wanneer deze toe is aan de volgende stap, de grotere lepel met een diepe schep. De grote lepel heeft een lange steel waardoor je de voeding gemakkelijk uit hoge potjes kan scheppen. Beide lepels hebben een handvat met goede grip zodat deze makkelijk is vast te houden.

 

Furniture & Decoration

Bednest Cosleeper, Bacookie
bednest wieg cosleeperIn de Bednest leg je je baby veilig heel dicht bij je ouderlijk bed te slapen. Deze Cosleeper is traploos in hoogte verstelbaar en past dus vrijwel aan ieder ouderlijk bed. Maar het bedje kan ook alleen staan als wieg en gebruikt worden als reisbedje. Door de zijpaneeltjes van stof kun je altijd je kindje in de gaten houden en zijn ook eenvoudig neer te klappen waardoor je gemakkelijk je kindje kunt pakken om deze te knuffelen of te voeden. De Bednest heeft ook een reflux stand. Mooi design met gebogen beukenhout. Inclusief matrasje en reistas.


Super Nomade nachtlampje, Pabobo

supernomade nachtlampje paboboSuper Nomade is klein en vederlicht en is het ideale lampje dat je overal mee kan nemen. Na een enkele lading van 5 uur geeft deze 200 uur licht! Het model heeft een uitgekiende vorm zodat kleintjes er gemakkelijk en veilig mee kunnen rondlopen. Je kunt kiezen uit 2 lichtintensiteiten, hij schakelt automatisch aan en uit (lichtgevoelig). De Super Nomade is oplaadbaar met een universeel micro-USB. De laadindicator via LCD-scherm wordt geactiveerd met een bewegingssensor; als het lampje wordt opgetild gaat deze aan.


Mima Moon kinderstoel, Mima, Bart+Peter

mimamoon kinderstoelDe Mima Moon is vernieuwend vanwege zijn uitgebreide functionaliteit als ‘meegroeistoel’. Hij is te gebruiken vanaf de geboorte als baby lounger met babynestje en daarna als handige traploos verstelbare kinderstoel met afneembaar tafelblaadje. Wordt je kindje ouder dan verander je de Mima Moon met andere kussens in een hippe, moderne tienerstoel. Praktische, langdurige bruikbaarheid in een hoogwaardig modern jasje.

 

Hilo chair, Age Design, Nice Brands
Hilo chair kinderstoelEen kleurrijke, in duo-hoogte verstelbare kinderstoel dat modern design met eenvoud en functionaliteit combineert. Met deze kinderstoel is door middel van één eenvoudige handeling de stoel om te bouwen van de hoge kinderstoel tot de lage kinderstoel. De HiloChair groeit dan ook mee met je kind.

 

 

 

Coco Go, Bloom, Vinke Trading
Coco go bloom wipstoelDe Coco go wipstoel heeft een gepatenteerd vouwmechanisme waardoor deze eenvoudig mee te nemen is, in de bijgeleverde draagtas. Coco Go is instelbaar in drie kantelstanden en ook vast te zetten. Voor nog meer comfort is er een ingebouwd trilmechanisme met twee standen. De bekleding is makkelijk los te maken en kan in de wasmachine.

 

 

Luvion led nachtlampje, Luvion
luvion led nachtlampjeBij dit nachtlampje kan het oplaadstation direct worden aangesloten aan de computer via de USB (zelfde als een Ipod of Blackberry) om het lampje op te laden. Verder wordt gebruik gemaakt van nieuwe en veilig inductie-oplaad techniek, dus de lampjes laden draadloos op.

 

 

 

Cloudzz wipstoel, Red Castle (P.I.E.N.)
cloudzz wipstoelDe Cloudzz is de enige wipstoel die baby’s het gevoel geeft te zweven op een wolk. Zodra de baby beweegt, reageert de Cloudzz en wiegt de baby heel natuurlijk met een geruisloze a-ritmische slingerbeweging. Als de baby schopt of met zijn armpjes zwaait, beweegt de wipstoel op een natuurlijke manier mee.

 

 

Baby Projector, Duux
babyprojector nachtlampjeDeze baby projector is voorzien van geluidsactivatie. Door middel van een ingebouwde microfoon kan de projector geluiden oppikken zoals babygehuil. Indien de baby ’s nachts begint te huilen springt de projector automatisch aan zodat de baby weer het gevoel heeft dat hij/zij in een vertrouwde omgeving is. Hierdoor hoeven de ouders niet uit bed te komen en wordt bovendien stroom bespaard.

 

 

Mother Nature, de puurste kindermatrassen
mother nature kindermatrasMother Nature gelooft in de puurheid van natuurlijke materialen. Nederlandse wol, natuurlijke (kokos-)vezels en puur natuurlijke boomhars om deze vezels te verbinden. Omdat ventilatie zo belangrijk is, hebben de matrasjes een binnenvering van hoogwaardig staal. Onder de ventilerende katoenen hoes zit een laag Texeler wol. Dubbelzijdig te gebruiken en met afneembare en wasbare hoes.

 

Categorie Toys

Milestone Baby Cards, Milestone Cards
milestone baby cardsDe Milestone Baby Cards is het eerste product dat ouders de mogelijkheid geeft om hun baby, de mijlpaal en de datum in één beeld te vangen. Zeker met de nieuwe media en de enorme hoeveelheid foto’s die we tegenwoordig maken, is het fijn om op de foto te kunnen zien welk moment er gefotografeerd werd. Zo vergeet je nooit meer wanneer je baby voor het eerst lachte, omrolde, doorsliep of mama zei. En door de prachtige illustraties maken de Milestone Baby Cards je foto’s nog mooier ook.


Knuffel bijtring, Difrax

knuffelbijtring difraxUnieke combinatie van bijtring en knuffel. De verschillende bijtgedeeltes zijn ieder met een andere vulling gevuld; gel, water en lucht. De verschillende texturen zorgen voor een lichte massage van het tandvlees. Wanneer je de bijtring 30 minuten in de koelkast te legt zorgt de vulling voor verkoeling en verlichting bij doorkomende tandjes. In combinatie met een zachte tutdoek om mee te knuffelen tijdens het bijten op de bijtring. De tutdoek kan apart gewassen worden.

 

Moeder & Kind juwelen, Dushi
kindjuwelen dushiHet is soms lastig je baby rustig te houden in een overvolle wachtkamer of in de rij bij de bakker. Voor deze momenten bedacht Dushi de Mama & Kind ketting, zacht en verantwoord. Geen gevaar voor losse kraaltjes, scherpe randjes of uitstekende puntjes. De kleuren, figuren, stofjes en geluidjes boeien baby’s voor lange tijd. Door de speciale sluiting schiet deze los als deze ergens achter blijft hangen. Ook geschikt voor mama’s en grotere dochters.

 

Baby’s Eerste Tablet, Vtech
vtech tabletEerste tablet voor de allerkleinsten! Tik, rol en leer! Kennismaken met dieren, kleuren, letters en muziek! Rol de bal en kijk naar de mooie lichtpatronen. Door het handige formaat kun je de tablet overal mee naar toe nemen.