Loading...
U bevindt zich hier:-Spelregels stemmen
Spelregels stemmen2019-07-11T19:38:43+00:00

Spelregels

Een belangrijk onderdeel van de verkiezing zijn de stemmen van consumenten. Dat vinden wij als organisatie belangrijk, want jij kunt als aanstaande of jonge ouder natuurlijk heel goed beoordelen of een product je wel of niet wat lijkt. Alle genomineerde producten kun je straks zien op de Negenmaandenbeurs, daar worden de winnaars bekendgemaakt.

Stem op je favoriete babyproduct en maak kans op mooie prijzen

Als je stemt maak je bovendien kans om een van deze bijzondere producten te winnen! Kies je favoriet uit de categorieën Mobility, Travel & Safety, Care, Furniture & Decorations, Feeding, Toys & Gifts en Green. Maar er zijn wel een paar spelregels: je mag in iedere categorie één stem uitbrengen (dus 1 stem per categorie) maar je mag en kunt dit maar één keer doen via de website.

En het is niet toegestaan*:

  • oproepen via websites, social media zoals Facebook en Twitter, mailings e.d. om te stemmen op een genomineerd product te stimuleren is toegestaan, maar het is niet toegestaan dat via verlotings- en/of winacties te doen
  • meerdere malen op één product in één categorie te stemmen
  • meer dan één keer vanaf hetzelfde IP-adres een stem uit te brengen of dit omzeilen via een buitenlandse stemconstructie
  • feitelijk onjuiste informatie, contactgegevens of e-mailadressen op te geven
  • een zgn. tijdelijk of catch-all e-mailadres op te geven voor je inschrijving/stem

Alleen stemmen vanaf een Nederlands of Belgisch IP-adres is toegestaan. Buitenlandse IP-adressen worden gefilterd en uitgesloten van deelname.

* De organisatie heeft het recht iedere deelname op juistheid te toetsen. Wordt misbruik geconstateerd, dan leidt dit onherroepelijk tot diskwalificatie van de verkiezing, verwijderen van stemmen of het blokkeren van een profiel.