Oh-lief is een 100% natuurlijk & biologisch verzorgingsmerk (SOIL gecertifieerd) uit Zuid-Afrika met een compleet assortiment verzorgings- en zonneproducten. Alle verzorgingsproducten bevatten een basis van biologische koudgeperste olijfolie en bijenwas, deze basis wordt gecombineerd met andere natuurlijke en biologische ingrediënten. Dus geen chemische stoffen, parfum, minerale oliën of parabenen. De producten zijn zo zuiver, dat je ze bij wijze van spreken zou kunnen eten!

Oh-lief Baby Gift Box

Oh-lief heeft perfecte mom-to-be gift samengesteld: Deze box bevat alle producten om een (pasgeboren) baby mee te verzorgen en is dan ook de perfecte gift voor aanstaande moeders. De Oh-lief Natural Baby Box geeft ouders de mogelijkheid om alle bijzondere producten uit te proberen en te kunnen ervaren dat de 100% natuurlijke en biologische producten van Oh-lief de beste zorg bieden voor de gevoelige babyhuid.

Oh-lief plant namens het kindje een boom in het ‘Platbos Reforesting Project’, in de buurt van Kaapstad. In iedere box zitten de GPS-coördinaten van deze boom. Een bijzonder symbolisch cadeau om te bewaren en te delen met het kindje als hij of zij ouder is.

De Oh-lief Natural Baby Box bevat:

  1. Baby Bum Balm – Billen Balsem – geschikt voor dagelijks gebruik.
  2. Natural Aqueous Cream & Wash– Multifuctionele crème.
  3. Baby shampoo & douche – Shampoo & douchegel in één.
  4. Baby Wax – Baby Balsem – Lavendel heeft een kalmerend effect.
  5. Insect Balm – Insecten balsem – Houdt op natuurlijke wijze muggen op afstand
  6. Tummy Wax – Balsem voor een zwangere buik en zelfs bij tepelkloven.

Oh-lief Natural Baby Box – Verkoopadviesprijs 29,95 euro.

Lees meer over Oh-lief Natural Products op www.ohlief.nl

oh-lief