U bevindt zich hier:-, Travel & Safety-BlueBeep alarm voor autostoel, Mykko

BlueBeep alarm voor autostoel, Mykko

Dit slimme apparaatje slaat alarm via de smartphone als je kind niet of slecht in de autostoel of kinderstoel vastzit, wanneer je kind zich uit het harnasje probeert te bevrijden en wanneer je als ouder te ver van de auto bent verwijderd. Je krijgt via je smartphone een seintje als dit het geval is.

BlueBeep alarm eenvoudig te installeren

Autostoeltjes kunnen nog zo veilig zijn, als kinderen niet goed in het autostoeltje zitten kan er veel misgaan. Uit onderzoek blijkt dat kinderen nog veel te vaak onjuist worden vastgezet. Dit apparaatje is een musthave voor iedere autostoel waarmee ouders een steuntje in de rug krijgen om hun kind zo veilig mogelijk te vervoeren.

De installatie gaat heel eenvoudig: de Car Seat Guardian bestaat uit een strip met een sensor die je in de zachte schouderstukken van de autogordels van het autostoeltje plaatst.

Adviesverkoopprijs: 89 euro

Meer informatie

Lees meer over de BlueBeep alarm op www.blue-beep.com

Binnenkort verkrijgbaar bij www.mykko.be

blue beep mykko

 

One Comment

 1. Rob Ullrich 16 april 2018 at 08:17 - Reply

  Goedemorgen,

  We zullen binnenkort een comfortabel inleg/opleg zitkussentje introduceren die je in elke auto kinderstoel kunt plaatsen en waar het kind op zit en je het kind dus niet vergeet (?) Ook past het in de kinderwagens die op dezelfde manier gesloten worden. Zacht aan de billetjes en een veiliger gevoel voor papa en mama. Aansturing en controle via uw smartphone.
  Het is made in Europa!

  Interesse of meer informatie schrijf of bel ons .

  Met vriendelijke groet,

  In2Group – Nederland

  Rob Ullrich
  rob@in2.group
  0208004908
  0641057003

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.