Olive Drops voor Vitamine D&K is samen met laboratoriumspecialisten en kinderartsen ontwikkeld. Dit product is 100% natuurlijk en bevat geen suiker, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, soja-eitwitten, gist, etc.

Laveen is gemaakt van biologische olijfolie

Samen met onze laboratoriumspecialisten en kinderartsen heeft Laveen Olive Drops Vitamine D&K voor zuigelingen ontwikkeld. Dit product is 100% natuurlijk en bevat geen suiker, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, soja-eiwitten en gist, etc.
De basis, biologische olijfolie is neutraal en zacht voor de gevoelige babymaag. Samengesteld op basis van 100% ADH 100% voor de laveenvitamines D&K. De verpakking is voldoende voor de aanbevolen 3 maanden.

Olive Drops Vitamin zijn natuurzuivere vitaminedruppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. Baby’s hebben vooral behoefte aan vitamine D, maar de eerste drie maanden zeker ook aan vitamine K om een goede bloedstolling te bevorderen. In deze druppels zit voldoende om het advies van het Voedingscentrum op te volgen, de ADH of ‘aanbevolen dagelijkse hoeveelheid’ vitamines.

  • 10ml
  • Op basis van Bio olijfolie
  • Volgen de ADH
  • Neutraal van smaak dus ook heel goed te mengen door flesvoeding, pap of warm drankje.
  • Iedere dag vijf druppels en je weet zeker dat je een gezonde, sterke start maakt.
  • Geen suiker, geen smaakversterker, alleen waardevolle vitamines en biologische olijfolie.

Adviesverkoopprijs: 13,75 euro

Meer informatie

Lees meer over Laveen Olive Drops voor zuigelingen Vitamine D&K op www.laveen.nl