Uniek aan deze hip vormgegeven en ruime verzorgingstas is het speelmatje aan de buitenzijde. Ideaal om daarop een kindje te laten spelen, te verschonen of gewoon even neer te leggen.

KipKep Napper luiertas met universele bevestiging

Uniek aan deze hip vormgegeven ruime verzorgingstas is het speelmatje aan de buitenzijde. Ideaal om daarop een kindje te laten spelen, te verschonen of gewoon even neer te leggen. Of als dekentje in de auto. Eén zijde is gemaakt van heerlijk zacht katoen, de andere zijde heeft een waterdichte pvc-vrije coating maar voelt nog steeds zacht aan. Door de coating kun je het speelmatje ook perfect buiten gebruiken, bijvoorbeeld op vochtig gras tijdens een picknick.

Het speelmatje kan gemakkelijk met de drukknopen aan de tas bevestigd. De tas biedt voldoende ruimte voor alle benodigde babyspullen, heeft handige waterdichte opbergvakken: 1 verborgen ritsvak (portemonnee, sleutels, telefoon), een waterdichte binnentas met 3 insteekvakken (luieretuitje, flesje, etc) én universele wandelwagenbevestiging.

Wanneer het kindje is uitgespeeld, kan het speelmatje gemakkelijk met drukknopen aan de tas bevestigd worden en zijn ouders weer ‘ready to go’. Is de tas of het matje vies kan het uiteraard in de wasmachine gewassen worden.

Door het ’tote’  uiterlijk van de tas kan deze nog jaren gebruikt worden. Niet alleen als luiertas, maar ook door de waterdichte binnenzijde als strandtas en zelfs als boodschappentas. Verkoopadviesprijs 59,95 euro

Lees meer over de KipKep Napper verzorgingstas op www.kipkep.com

kipkap napper