Nieuwe babyfles, gebaseerd op een ventilatiegat dat vacuüm trekken voorkomt, een gelijkmatige stroom creëert en voorkomt dat de baby lucht binnen krijgt. De ovale borstvormige speen past perfect bij de mond van de baby en maakt de overgang tussen borst- en flesvoeding makkelijker.

Herobility spenen

Herobility combineert gepatenteerde ontwikkelingen met functioneel Zweeds ontwerp. De traditionele anti lucht systemen zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde principe, ontwikkeld door Joseph W Less in 1946. De ontwikkelingen zijn gebaseerd op een ventilatiegat dat vacuüm trekken voorkomt, een gelijkmatige stroom creëert en voorkomt dat de baby lucht binnen krijgt.
Na 70 jaar is de volgende generatie spenen er, gepatenteerd en ontwikkeld door Herobility. Het unieke gebogen ontwerp sluit de hoeken af van de mond van je baby en vermindert het risico op kwijlen en helpt te voorkomen dat er lucht in de mond van de baby komt. Door de traditionele ventilatie krijgt de melk een gelijkmatige stroom, en voorkomt dat je kind overmatig lucht inslikt.

Herobility mix systeem

Om babyvoeding te mengen wordt de speen vaak met de vinger dicht gehouden of dubbel te vouwen. Niet alleen komen er bacteriën op de speen, het resulteert vaak in morsen, rommel en klontjes in de speen, wat kan leiden tot verstopping, en te veel luchtvorming. Het unieke mix systeem van Herobility maakt het makkelijker te mengen door je babyfles in een shaker te transformeren. De mixer smart cover beschermt ook de speen als je de fles meeneemt in een tas.
Bijzonder zijn ook de Herobakjes zijn lekvrij en bestemd voor babyvoeding, borstvoeding, snacks, en nog veel meer. Ze zijn magnetron en vriezerbestendig en kunnen aan elkaar of aan de onderkant van een Herofles of Herodrinkbeker worden bevestigd.
Maak je eigen kleurencombinatie door onderdelen van verschillende gekleurde Heroflessen te combineren. Je kunt onderdelen combineren van Herodrinkbeker, Herofles en Herobakje.

De fles wordt geleverd inclusief formaat S speen, daarnaast leverbaar in S, M, L en XL.
Advies verkoopprijs 11,99

Lees meer over de Herobility op www.herobility.com