Het Engelse merk BubaBloon heeft een speciale stof ontwikkeld waarmee een gewone ballon transformeert in een veilig, duurzaam, wasbaar en herbruikbare speelgoed ballon. BubaBloon is lichtgewicht, stimuleert de motorische ontwikkeling en is eenvoudig mee te nemen. Kenmerkend zijn de designs en de prachtig heldere kleuren. Veilig en geweldig speelgoed voor kleintjes, maar ook voor volwassenen. De stof voelt heerlijk aan en maakt het product stevig en sterk. BubaBloon geeft een explosie van kleur en plezier… maar zal niet knallen als een gewone ballon! BubaBloon wordt geleverd in een handig klein doosje, waardoor deze perfect is voor het spelen thuis, buiten of op reis. Stop de BubaBloon in je (luier)tas, zak of koffer en laat de pret beginnen!

De zelf in te kleuren Bubabloon

De Colour-Your-Own BubaBloon is ideaal voor creatieve kinderen. Deze BubaBloon kun je inkleuren met de meegeleverde uitwasbare stiften.

Voor elke ontwikkelingsfase is BubaBloon interessant

4-11 mnd: gebruik BubaBloon met een gedeeltelijk opgeblazen ballon waardoor deze makkelijk door kleine handjes is vast te grijpen.
8-22 mnd: gebruik BubaBloon als ondersteuning om de baby te helpen blijven zitten.
22-36 mnd: BubaBloon is perfect om schop- en gooivaardigheden te helpen ontwikkelen. Leuk en licht voor jongere kinderen en er zal niets beschadigen zoals met een echte bal wel een risico is.
30-50 mnd: Op deze leeftijd kun je BubaBloon geven aan je kindje om de vangvaardigheden te ontwikkelen.
40-60 mnd: In dit stadium ontwikkelt je kindje de meeste balvaardigheden. Gebruik BubaBloon om duw-, gooi- en vangbewegingen op te bouwen of te verbeteren.

Bubabloon is ook ideaal voor kinderen met een latex allergie, voor kinderen met autisme, voor kinderen en volwassenen met een beperking en voor oefeningen met ouderen. Verkoopadviesprijs 8,99 euro

Lees meer over de BubaBloon op www.kleinegiraf.nl

bubabloon