Analyse Me stopt voorlopig met de verkoop van de kit Analyse Me Baby, een kit waarbij de DNA van de baby wordt onderzocht op vijf fun eigenschappen. De reden is dat één van de eigenschappen: doener of denker, onvoldoende wetenschappelijk is onderbouwd.

DNA kit voor baby’s is onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd

Op de site van Analyse Me is te lezen: ‘Analyse Me streeft in al haar activiteiten naar het verlenen van services die voldoen aan de hoogste wetenschappelijke standaarden, honderd procent transparantie en volledige bescherming van privacy. De eigenschap ‘denker of doener’ in het product Analyse Me Baby kent onvoldoende wetenschappelijke onderbouwing. We gaan op zoek naar een vervangende eigenschap die wel volledig voldoet aan onze kwaliteitseisen.’ Tot deze tijd wordt de verkoop van de Analyse Me kit stopgezet.

Meer lezen over Analyse Me Baby