Analyse me

Analyse Me Baby is een origineel kraamcadeau: een gepersonaliseerde animatie op basis van het DNA van zoon of dochter. De video is bedoeld om ouders op een leuke en innovatieve wijze te informeren over de aanleg van hun baby met betrekking tot vijf ‘fun’-eigenschappen. De video niet bedoeld en geschikt is voor het stellen van medische diagnoses en niet dient als medisch advies.

Video animatie met DNA gegevens

De video is bedoeld om je op een leuke en innovatieve wijze te informeren over de aanleg van je baby met betrekking tot vijf ‘fun’-eigenschappen. Vooral voor de leuk dus, en soms ook handig om te weten!

Analyse Me
Analyse Me
Analyse me

Geen medische insteek

Bij de selectie van de genetische varianten hebben we erop gelet dat sterke associaties met erfelijke aandoening en/of ziekterisico’s ontbreken. We willen benadrukken dat de informatie in deze video niet bedoeld en geschikt is voor het stellen van medische diagnoses en niet dient als medisch advies.
Via je eigen Analyse Me-omgeving kun je uitgebreidere informatie vinden over de DNA-uitslagen van jouw baby.

Verkoopadviesprijs 69 euro

Meer informatie vind je op de site van Analyse Me

Laatste nieuws: De verkoop van de Analyse Me kit is voorlopig stopgezet. Een van de eigenschappen: doener of denker is wetenschappelijk niet voldoende onderbouwd. De fabrikant zoekt naar een oplossing.