Met de Zeno 4-in-1 multisport kinderwagen van Cybex kun je actief zijn in ieder seizoen in het jaar – of je wilt joggen, rennen, fietsen in de stad of cross country skiën in de sneeuw, je kan altijd je kleintje bij je hebben. Het innovatieve pull rennen design zorgt ervoor dat je zonder handen kan rennen. De cabine kan aangepast worden zodat je alle standen veilig gebruik kan maken van de unit.

CYBEX introduceert een spectaculaire nieuwe categorie van sport producten geïnnoveerd door voormalig professioneel atleet en CYBEX oprichter Martin Pos. De eerste multifunctionele ‘4-in-1’ kinderwagens zijn op maat ontworpen voor hardlopen, fietsen, langlaufen en nog veel meer.

Het is een revolutionair ontwerp in combinatie met ‘hands-free’ technologie en ‘ultra-lichtgewicht’ Avi.

De Cybex Zeno is een 4-in-1 hardloop, fiets en cross-country skiën, multisport kinderwagen. Beleef een ochtendrun met vrienden langs het strand met een gloednieuwe, revolutionaire ‘hands-free’ modus, of kies voor een conventionele en soepele duw-modus. Fiets urenlang langs een zonovergoten kust in de zomer of geniet van de schoonheid van een langlauftocht in de kraakheldere wintersneeuw.

Cybex AVI is de ultieme lichtgewicht loopmachine voor atleten met de hoogste verwachtingen ten aanzien van laag gewicht en prestaties. Deze gestroomlijnde en compact opvouwbare wandelwagen is speciaal ontworpen voor uitstekende loopprestaties in de stad of aan de kust.

Adviesverkoopprijs € 749,95

Meer informatie vind je op de site van Cybex

Juryrapport Zeno multisport kinderwagen van Cybex

Zeer multifunctioneel voor sportieve ouders. Probleem is vaak het gewicht en de stabiliteit, met de hoog- en laagstand los je dit op. Waarschijnlijk geschikt voor een nichemarkt, maar heel innovatief, leuk en veelzijdig en ook toegankelijk qua prijs. Volgens een van de vakjuryleden ‘het meest sexy product’ in de verkiezing dit jaar.