Z-Line Modular system, Cybex

De nieuwe CYBEX Platinum Z-Line is het eerste modulaire autostoelsysteem vanaf de geboorte tot 105 cm, met een roterend mechanisme. De Cloud Z (vanaf de geboorte tot 87 cm) is met dezelfde ISOFIX basis te gebruiken als de Sirona Z (vanaf de geboorte tot 105 cm). De Cloud-Z roteert 180°, de Sirona Z met 360°.

Een Cybex base voor 2 autostoelen

De keuze voor de allereerste autostoel kan voor ouders uitdagend zijn. Met het nieuwe Cybex Z-Lijn modulaire systeem, maakt CYBEX de beslissing heel makkelijk: op één base passen zowel de baby autostoel Cloud Z i-Size en de daaropvolgende autostoel Sirona Z i-Size. Daarnaast maakt de Base Z het mogelijk om beide autostoelen naar deur van de auto te richten, zodat het kind makkelijk in de stoel is te plaatsen en te beveiligen. De Cybex Cloud Z i-Size kan ook met één hand in een ergonomische ligpositie worden geplaatst bij gebruik buiten de auto, zonder dat het kind uit de stoel gehaald hoeft te worden.

Z-Line Modular autostoeltjessystem

Cybex Sirona Z i-Size

De Cybex Sirona Z i-Size is uitgerust met een innovatief 360-graden draaimechanisme dat niet alleen een comfortabele in- en uitstappositie mogelijk maakt, maar ook het omzetten van achterwaarts gericht naar voorwaarts gericht vervoeren makkelijk maakt. De Sirona Z i-Size kan in tot een lengte van 105cm (ongeveer 4 jaar) achterwaarts gebruikt worden. Aangeraden wordt om kinderen zo lang mogelijk in een achterwaarts gerichte positie te vervoeren, omdat dit het risico op letsel bij een frontale botsing fors omlaag brengt.

Cybex Solution Z-Fix

De Solution Z-Fix completeert de Z-Lijn familie. De stoel groeit zowel in de hoogte als in de breedte mee met het kind en biedt de beste bescherming voor kinderen van drie tot twaalf jaar oud. De gepatenteerde hoofdsteun met drie standen, zorgt er samen met het geïntegreerde L.S.P.-systeem (linear side-impact protection systeem) voor dat het hoofd van het kind perfect beschermd is bij een botsing van de zijkant en dat het hoofd van het kind niet voorovervalt tijdens het slapen.

Adviesverkoopprijs:
Cloud Z i-Size – 259,95 euro
Sirona Z i-Size – 319,95 euro
Base Z – 199,95 euro
Solution Z-fix –  209,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Cybex