De Yumi Yay 3-in-1 mobiel stimuleert je baby langer dankzij drie verschillende functies. Vanaf 0 maanden fascineren de 5 houten hangertjes en contrast elementen de baby. Vanaf 4 maanden kan je de hangertjes losmaken en gebruiken als speeltjes. Vanaf 1 jaar gebruik je ze in de legpuzzel. De 3 functies verlengen de levensduur van de mobiel. Deze ‘upcycling’ maakt het product zeer duurzaam.Kijk mobiel – vanaf 0 maanden

Kijk, voel en speel met de houten 3-in-1 mobiel van Yumi Yay! Deze leuke mobiel voor baby’s is niet enkel een eyecatcher in de kamer, ze is ook stimulerend en rustgevend voor je baby. Net zoals bij de andere producten vertrokken we voor deze mobiel vanuit het kindgerichte. Naast kleur, dieren en speelsheid keken we ook naar de groeifases van een baby. De 3-in-1 mobiel stimuleert je baby langer dan andere mobielen door de drie verschillende functies.

Tijdens de eerste maanden volgt je baby objecten met de ogen. De mobiel heeft vijf houten hangertjes die je baby’tje fascineren: de vier Yumi Yay diertjes en een rammelaar. Aangezien je baby eerst contrasten ziet vooraleer de kleuren te gaan ontdekken, zijn er ook contrastelementen die je optioneel kan toevoegen. Zo krijgt Billy een vachtje, Otti grote oren, Tika een staart en Finn vleugels. De grote cirkel gaat dan weer mooi boven de rammelaar.

Yumi Yay voelspeeltjes – vanaf 4 maanden

Na kijken komt voelen. Je baby begint dingen te grijpen en met dingen te schudden. Haal de houten dieren en de rammelaar van de mobiel en laat je kindje ermee spelen. Ze zijn veilig in kinderhanden en -monden.

Speel legpuzzel – vanaf 12 maanden

Je baby leert al spelend met de 3-in-1 mobiel. Vanaf ongeveer 12 maanden kan je baby de houten speeltjes in de puzzel proberen te leggen. Hij leert zo meer over vormen en hoe vormen in elkaar passen

Duurzaam speelgoed

De 3-in-1 mobiel heeft meerdere functies waardoor de levensduur van dit artikel verlengd wordt. Deze ‘upcycling’ maakt het product zeer duurzaam. De Yumi Yay dieren Otti, Finn, Tika en Billy spelen de hoofdrol. Het zijn niet alleen hangertjes aan de mobiel maar ook houten speeltjes én nog eens puzzelstukken. Geniet samen met je baby van kleine momentjes met de 3-in-1 mobiel. Speel met de hangertjes, speel mee met de houten Yumi Yay diertjes, help je baby het diertje in de juiste plaats te leggen in de puzzel of lees een verhaaltje voor bij de mobiel.

Adviesverkoopprijs € 79,90

Meer informatie vind je op de site van Yumi Yay.

Reactie van de vakjury:
Het begint als mobiel, daarna kun je de hangspeeltjes los gebruiken, er zit ook een bijtring bij. Vervolgens worden de elementen puzzelstukken voor de eerste puzzel. Een duurzaam product omdat je het lang kunt gebruiken! Met de stickers kun je de hangspeeltjes in mobiel nog verfraaien.