Er zitten 4 accessoires bij de YOO Go+ video babyfoon zodat je hem overal kunt gebruiken: op een ladekast met zijn kleine standaard, een raam met de zuignap, de rand van een reiswieg, box of kinderwagen met de clip, of aan de muur bevestigd met de beugel. Het beschikt ook over ‘Sleep-technologie’, een innovatieve technologie om energie te besparen, de levensduur van de batterij van de babyfoon te verlengen en de stralinguitstoot te verminderen.

 

Zo’n draagbare babyfoon heb je nog nooit gezien

De Yoo Go+ babyfoon is een geweldige manier om je baby in de gaten te houden wanneer je onderweg bent. Dankzij de 4 meegeleverde accessoires kun je de camera overal bevestigen, ophangen of neerzetten: op een ladekast met behulp van het kleine standaardje, op een raam met behulp van de zuignap, op de rand van een reiswiegje, box of kinderwagen met behulp van de clip, of eenvoudig aan de muur bevestigd met behulp van de beugel. Bovendien kun je de camera richten zoals je wilt, aangezien deze volledig mobiel is en handmatig kan worden versteld.

De camera en het scherm werken op batterijen voor nog meer vrijheid. Je hoeft geen stopcontact in de buurt te zoeken en je hoeft geen elektrische kabels meer aan te sluiten om je babyfoon te bedienen. Je hoeft hem alleen maar af en toe op te laden, net zoals je dat met je mobiele telefoon zou doen.

yoo go babyfoon babymoov
yoo go babyfoon babymoov

Met slaaptechnologie

De Yoo Go+ babyfoon beschikt over slaaptechnologie, die je waarschuwt wanneer je baby geluidjes maakt. Met deze innovatieve technologie kun je energie besparen en tegelijkertijd de levensduur van de batterij van de ouderunit verlengen. Bovendien wordt je baby tijdens zijn slaap niet blootgesteld aan straling, wat je een gerust gevoel geeft. Dankzij het intuïtieve menu pas je eenvoudig de instellingen aan, zoals het volume en de microfoongevoeligheid.

Er is keuze uit twee alarmopties: visueel en akoestisch, evenals een waarschuwing buiten bereik, zodat je het ontwaken van je baby nooit zult missen. Met infrarood nachtzicht om de baby ook in het donker goed te kunnen zien. Dit betekent dat je je baby dag en nacht in de gaten kunt houden dankzij het grote, hoogwaardige 5-inch scherm.

Yoo-Go+ babyfoon met extra’s

Deze babyfoon wordt ook geleverd met 8 zachte slaapliedjes. Dankzij de Walkie-Talkie-functie kun je vanaf het scherm praten en geruststellen. Het is mogelijk deze babyfoon uit te breiden met 3 extra camera’s om meerdere kindjes in de gaten te houden. Het scherm wordt dan in 4 delen gesplitst. De Yoo Go+ babyfoon heeft een levenslange garantie. Bovendien is het gemaakt van veilige, duurzame materialen, waardoor het indien nodig eenvoudig te repareren is.

Adviesverkoopprijs € 179,90

Meer informatie vind je op de site van Babymoov

Reactie van de vakjury:

Een multifunctionele babyfoon met camera die je met verschillende accessoires makkelijk overal aan kan bevestigen. Werkt zonder stroom maar met oplaadbare batterijen en kan overal worden gebruikt, dus veel gebruiksgemak! Met unieke slaaptechnologiefunctie waarmee je energie bespaart en de levensduur van de batterij verlengt.